SELÇUK TATLITÜRK'ÜN ACI GÜNÜ

MAHALLELERİMİZ 10.12.2019 - 10:25, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 2136+ kez okundu.
 

SELÇUK TATLITÜRK'ÜN ACI GÜNÜ

SELÇUK TATLITÜRK'ÜN ACI GÜNÜ Türk Sporuna önce sporcu ve daha sonra spor adamı olarak devam eden,  Fenerbahçe Maltepe Şube kurucusu 1923 Esenkent Spor kulubü kurucu Başkanı,Maltepe'li iş adamaı Selçuk Tatlıtürk'ün babası Haşim Tatlıtürk vefat etti. Merhumun cenazesi (10 Aralık Salı) Esenkent Fatih Camiinde Öğle  namazının ardından Gülsuyu mezarlığına defnedilecek.     www.katilimcimaltepe.com.tr   ailesi olarak merhuma Allah’tan rahmet kederli ailesine başsağlığı dileriz.
SELÇUK TATLITÜRK'ÜN ACI GÜNÜ

Türk Sporuna önce sporcu ve daha sonra spor adamı olarak devam eden,  Fenerbahçe Maltepe Şube kurucusu 1923 Esenkent Spor kulubü kurucu Başkanı,Maltepe'li iş adamaı Selçuk Tatlıtürk'ün babası Haşim Tatlıtürk vefat etti.

Merhumun cenazesi (10 Aralık Salı) Esenkent Fatih Camiinde Öğle  namazının ardından Gülsuyu mezarlığına defnedilecek.  
 
www.katilimcimaltepe.com.tr   ailesi olarak merhuma Allah’tan rahmet kederli ailesine başsağlığı dileriz.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.