Selver Yamak Sönmez, CHP Kadın Kolları Başkanlığı'na aday

SİYASİ PARTİLER 31.01.2020 - 10:31, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1719+ kez okundu.
 

Selver Yamak Sönmez, CHP Kadın Kolları Başkanlığı'na aday

Selver Yamak Sönmez, CHP Kadın Kolları Başkanlığı'na aday Mevcut başkan Selver Yamak Sönmez CHP Maltepe Kadın Kolları Başkanlığına adaylığını koyduğunu açıkladı. Sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada şöyle dedi;   Çok kıymetli CHP Maltepe ilçe örgütüm,  Emek en yüce değerdir deyip yola çıktığımız, Hak, hukuk, adalet için yollar aşındırdığımız, çok mesafeler kat ettiğimiz ve Partimizi iktidara taşımaya ramak kala ilk günkü heyecanımızla çalışmalarımıza devam ettiğimiz, bu süreçte emekçi kadınlarımızın sesi, nefesi olmak için yapılacak olan kadın kolları başkanlığı seçiminde yeniden aday olacağımı bilgilerinize arz eder ve iktidar yolunda birlikte yürümek için desteklerinizi beklediğimi bilmenizi isterim. Aslolan Cumhuriyet Halk Partisi, aslolan Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ilke ve öğretileridir. Atama ve partime layık olmak için geçmişte verdiğim mücadelem gelecekte yapacaklarımın teminatıdır diyor sizleri tüm devrimci duygularımla selamlıyorum. CHP Maltepe İlçe Kadın Kolu Başkanı ve Başkan Adayı Selver SÖNMEZ

Selver Yamak Sönmez, CHP Kadın Kolları Başkanlığı'na aday

Mevcut başkan Selver Yamak Sönmez CHP Maltepe Kadın Kolları Başkanlığına adaylığını koyduğunu açıkladı.

Sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada şöyle dedi;
 
Çok kıymetli CHP Maltepe ilçe örgütüm,
 Emek en yüce değerdir deyip yola çıktığımız, Hak, hukuk, adalet için yollar aşındırdığımız, çok mesafeler kat ettiğimiz ve Partimizi iktidara taşımaya ramak kala ilk günkü heyecanımızla çalışmalarımıza devam ettiğimiz, bu süreçte emekçi kadınlarımızın sesi, nefesi olmak için yapılacak olan kadın kolları başkanlığı seçiminde yeniden aday olacağımı bilgilerinize arz eder ve iktidar yolunda birlikte yürümek için desteklerinizi beklediğimi bilmenizi isterim. Aslolan Cumhuriyet Halk Partisi, aslolan Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ilke ve öğretileridir. Atama ve partime layık olmak için geçmişte verdiğim mücadelem gelecekte yapacaklarımın teminatıdır diyor sizleri tüm devrimci duygularımla selamlıyorum.

CHP Maltepe İlçe Kadın Kolu Başkanı ve Başkan Adayı Selver SÖNMEZ
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.