SEVGİ DEPLASMANI MALTEPE'DE

SPOR 19.12.2019 - 21:16, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 2025+ kez okundu.
 

SEVGİ DEPLASMANI MALTEPE'DE

SEVGİ DEPLASMANI MALTEPE'DE (FİDE)Fenerbahçeli İstişare Düşünce ve Eğitimciler Derneği 'ne bağlı Fenerbahçeli kadın taraftarların ev sahipliği yapacağı Sevgi Deplasmanı adı altında başlattığı Beşiktaş Çarşı kadın taraftarların desteklediği ve proje ortaklığı yaptıkları Maltepe Kent konseyi kadın meclisinin Gülsuyu sporun ve Avrasya özel çocuklar spor kulübünün desteklediği Otizmli çocuklarımızın Sorunlarına ve Kadına şiddete dikkat çekmek için yapılan bu muhteşem etkinliğe tüm dostlarımız davetlidir. Yer: Maltepe Belediyesi Prof. Dr. Türkan Saylan Kültür Merkezi Kardelen 2 Salonu Tarih: 20 Aralık Cuma Saat: 20:30 - 22:00  

SEVGİ DEPLASMANI MALTEPE'DE

(FİDE)Fenerbahçeli İstişare Düşünce ve Eğitimciler Derneği 'ne bağlı Fenerbahçeli kadın taraftarların ev sahipliği yapacağı Sevgi Deplasmanı adı altında başlattığı Beşiktaş Çarşı kadın taraftarların desteklediği ve proje ortaklığı yaptıkları Maltepe Kent konseyi kadın meclisinin Gülsuyu sporun ve Avrasya özel çocuklar spor kulübünün desteklediği Otizmli çocuklarımızın Sorunlarına ve Kadına şiddete dikkat çekmek için yapılan bu muhteşem etkinliğe tüm dostlarımız davetlidir.

Yer: Maltepe Belediyesi Prof. Dr. Türkan Saylan Kültür Merkezi Kardelen 2 Salonu
Tarih: 20 Aralık Cuma
Saat: 20:30 - 22:00  
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.