'Sigara parası'na gençleri spora kazandırıyor

EĞİTİM 21.02.2016 - 00:50, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1108+ kez okundu.
 

'Sigara parası'na gençleri spora kazandırıyor

Kayak branşında Türkiye şampiyonluğu bulunan ve kayak antrenörlüğü yapan Yılmaz, gençlerin sigara içmesini engelleyerek, bir paket sigara parasına kayak yapmalarını sağlamayı hedefliyor.
Kayak branşında Türkiye şampiyonluğu bulunan ve kayak antrenörlüğü yapan Ali Yılmaz, (46) gençlerin sigara içmesini engelleyerek, bir paket sigara parasına kayak yapmalarını sağlamayı hedefliyor. Ağrılı eski milli kayakçı olan Yılmaz, çocukları ve gençleri kayak sporuna teşvik etmek amacıyla kentteki Küpkıran Kayak Merkezi'nde kayak takımlarını 10 TL'ye kiraya vererek, gençleri düşük bir maliyetle kayak yapmaya teşvik ediyor. Yılmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, amacının çocukları ve gençleri sokaklardan ve kahvehane köşelerinden kurtarmak olduğunu söyledi. Kayak sporunun artık parası olanlar tarafından yapılmadığını, maddi durumları iyi olmayan vatandaşların da kayak yapabileceğini belirten Yılmaz, "Ağrı Valiliği'nin 'Gençlere kayak veriyoruz' isimli bir projesi var. Kayak yapmak isteyen ve maddi durumu elverişli olmayan çocuklara valilik tarafından malzeme yardımı yapılacak ve kayak eğitimi vereceğiz. Kayak yapmak isteyen çocuklara yardımcı olup onları kayak ortamına çekiyoruz" dedi.
Kayak branşında Türkiye şampiyonluğu bulunan ve kayak antrenörlüğü yapan Yılmaz, gençlerin sigara içmesini engelleyerek, bir paket sigara parasına kayak yapmalarını sağlamayı hedefliyor.

Kayak branşında Türkiye şampiyonluğu bulunan ve kayak antrenörlüğü yapan Ali Yılmaz, (46) gençlerin sigara içmesini engelleyerek, bir paket sigara parasına kayak yapmalarını sağlamayı hedefliyor.

Ağrılı eski milli kayakçı olan Yılmaz, çocukları ve gençleri kayak sporuna teşvik etmek amacıyla kentteki Küpkıran Kayak Merkezi'nde kayak takımlarını 10 TL'ye kiraya vererek, gençleri düşük bir maliyetle kayak yapmaya teşvik ediyor.

Yılmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, amacının çocukları ve gençleri sokaklardan ve kahvehane köşelerinden kurtarmak olduğunu söyledi.

Kayak sporunun artık parası olanlar tarafından yapılmadığını, maddi durumları iyi olmayan vatandaşların da kayak yapabileceğini belirten Yılmaz, "Ağrı Valiliği'nin 'Gençlere kayak veriyoruz' isimli bir projesi var. Kayak yapmak isteyen ve maddi durumu elverişli olmayan çocuklara valilik tarafından malzeme yardımı yapılacak ve kayak eğitimi vereceğiz. Kayak yapmak isteyen çocuklara yardımcı olup onları kayak ortamına çekiyoruz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.