Şimşek İletişim Açıldı

TEKNOLOJİ 15.11.2021 - 12:08, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 2496+ kez okundu.
 

Şimşek İletişim Açıldı

Orhan Gökay Şimşek 'in sahibi olduğu Şimşek İletişim açıldı.
Şimşek İletişim Açıldı   Orhan Gökay Şimşek 'in sahibi olduğu Şimşek İletişim açıldı.   Şimşek İletişim hafta sonu düzenlenen bir törenle hizmete açıldı. İlçemizin genç esnaflarından,Orhan Gökay Şimşek   tarafından hizmete sokulan iş yeri, dekoru ve konumuyla da dikkat çekiyor. Bağlarbaşı Mahallesi Sakız Ağacı Sokak Numara 48/A  adresinde hizmete giren Şimşek   İletişimin açılışına  Maltepe AK Parti yeni ilçe Başkanı Erdoğan Akkaya, İyi Parti Yönetim Kurulu üyeleri, Avrasya Özel çocuklar Derneği Başkanı Aysu Umut, işadamları, akraba ve çok sayıda vatandaş katıldı.    Şimşek   İletişim olarak  Satış Bayi olarak hizmet verdiklerini belirten Orhan Gökay Şimşek  , telefon satışının yanı sıra her türlü cep telefonu tamiri ve telefon aksesuarı satışı yaptıklarını söyledi.   Açılışa katılamayan İYİ Parti GİK üyesi Dursun Çolak, Türkiye Tüm Dernekler Fedarasyonu Maltepe İlçe Başkanı  Nevzat Eren, Avrasya Umut Çocukları Derneği Başkanı Aysu Umut, Buse Balcı ve Dostları çiçek ve Çelenk gönderdi.
Orhan Gökay Şimşek 'in sahibi olduğu Şimşek İletişim açıldı.
Şimşek İletişim Açıldı
 
Orhan Gökay Şimşek 'in sahibi olduğu Şimşek İletişim açıldı.

  Şimşek İletişim hafta sonu düzenlenen bir törenle hizmete açıldı. İlçemizin genç esnaflarından,Orhan Gökay Şimşek   tarafından hizmete sokulan iş yeri, dekoru ve konumuyla da dikkat çekiyor.

Bağlarbaşı Mahallesi Sakız Ağacı Sokak Numara 48/A  adresinde hizmete giren Şimşek   İletişimin açılışına  Maltepe AK Parti yeni ilçe Başkanı Erdoğan Akkaya, İyi Parti Yönetim Kurulu üyeleri, Avrasya Özel çocuklar Derneği Başkanı Aysu Umut, işadamları, akraba ve çok sayıda vatandaş katıldı. 
 
Şimşek   İletişim olarak  Satış Bayi olarak hizmet verdiklerini belirten Orhan Gökay Şimşek  , telefon satışının yanı sıra her türlü cep telefonu tamiri ve telefon aksesuarı satışı yaptıklarını söyledi.
 
Açılışa katılamayan İYİ Parti GİK üyesi Dursun Çolak, Türkiye Tüm Dernekler Fedarasyonu Maltepe İlçe Başkanı  Nevzat Eren, Avrasya Umut Çocukları Derneği Başkanı Aysu Umut, Buse Balcı ve Dostları çiçek ve Çelenk gönderdi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.