Sokak hayvanlarına Maltepe Belediyesi'nden mama desteği

MAHALLELERİMİZ 13.12.2020 - 00:25, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1852+ kez okundu.
 

Sokak hayvanlarına Maltepe Belediyesi'nden mama desteği

Sokak hayvanlarına Maltepe Belediyesi'nden mama desteği Maltepe Belediyesi  ekipleri, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla mücadele kapsamında uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasında aç kalan sokak hayvanları için mama bıraktı. Maltepe Belediyesi Veteriner Müdürlüğü ekipleri, hafta sonu uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle aç kalan kedi, köpek ve kuşları besledi.   Sokak hayvanlarının bulunduğu park, bahçe, oyun alanı ve sokakları gezen ekipler, gördükleri hayvanları elleriyle besledi. Ekipler ayrıca beslenme alanlarına da mama ve yem bıraktı.    Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada   Bugün de görev tamam   Ekiplerimiz bu haftasonu sokağa çıkma yasağında da sokaktaki can dostlarımızı yalnız bırakmadı.

Sokak hayvanlarına Maltepe Belediyesi'nden mama desteği

Maltepe Belediyesi  ekipleri, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla mücadele kapsamında uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasında aç kalan sokak hayvanları için mama bıraktı.

Maltepe Belediyesi Veteriner Müdürlüğü ekipleri, hafta sonu uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle aç kalan kedi, köpek ve kuşları besledi. 
 Sokak hayvanlarının bulunduğu park, bahçe, oyun alanı ve sokakları gezen ekipler, gördükleri hayvanları elleriyle besledi.
Ekipler ayrıca beslenme alanlarına da mama ve yem bıraktı. 
 
Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada
 
Bugün de görev tamam
 
Ekiplerimiz bu haftasonu sokağa çıkma yasağında da sokaktaki can dostlarımızı yalnız bırakmadı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.