SON DAKİKA KORKUTAN DEPREM

MAHALLELERİMİZ 23.06.2020 - 09:54, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 2418+ kez okundu.
 

SON DAKİKA KORKUTAN DEPREM

SON DAKİKA KORKUTAN DEPREM AFAD'dan alınan verilere göre, saat 08.54'te merkez üssü Çankırı Çerkeş olan 4.2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem Ankara ve çevre illerden de hissedildi. İşte son depremler listesi ve Çankırı'da gerçekleşen Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD)’dan alınan verilere göre, Çankırı’nın Çerkeş ilçesinde saat 08.54'te 4.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Yerin 8 kilometre derinliğinde gerçekleşen deprem, kısa süreli paniğe neden oldu. Kandilli Deprem Araştırma Enstitüsü ise, merkez üssü Çankırı Çerkeş Hacılar olan depremin büyüklüğünü 4.3 olarak hesapladı. AYRINTILAR GELİYOR…depreme dair detaylar...

SON DAKİKA KORKUTAN DEPREM

AFAD'dan alınan verilere göre, saat 08.54'te merkez üssü Çankırı Çerkeş olan 4.2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem Ankara ve çevre illerden de hissedildi. İşte son depremler listesi ve Çankırı'da gerçekleşen Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD)’dan alınan verilere göre, Çankırı’nın Çerkeş ilçesinde saat 08.54'te 4.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Yerin 8 kilometre derinliğinde gerçekleşen deprem, kısa süreli paniğe neden oldu.

Kandilli Deprem Araştırma Enstitüsü ise, merkez üssü Çankırı Çerkeş Hacılar olan depremin büyüklüğünü 4.3 olarak hesapladı.

AYRINTILAR GELİYOR…depreme dair detaylar...

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.