SPOR KAMUOYUNA DUYURU

SPOR 24.10.2020 - 03:37, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 972+ kez okundu.
 

SPOR KAMUOYUNA DUYURU

SPOR KAMUOYUNA DUYURU İçişleri Bakanlığı İller İdaresi Genel Müdürlüğü tarafından 81 İl Valiliğine gönderilen bugün tarihli (23.10.2020) yazı ile şu an oynanmakta olan profesyonel futbol ligleri haricinde her türlü futbol faaliyeti hakkında yasal işlem başlatılacağı belirtilmiştir. Gönderilen yazıda “Covid¬19 salgını nedeniyle sporcu sağlığının korunması amacıyla ülkemizdeki amatör futbol faaliyetlerinin başlatılamadığı, ülkemizin bazı bölgelerinde bazı futbol takımlarının ve bazı kuruluşların özel turnuvalar düzenlendiği, Bakanlığımızca alınan tedbirlere aykırı olarak gerçekleştirilen söz konusu özel turnuvaların salgınla mücadelede olumsuz etkiler oluşturduğunu ve yetkisi olmamasına rağmen özel turnuva düzenleyenler hakkında yasal işlemlerin başlatılması” için Covid¬19 tedbirleri kapsamında gereğinin yapılması tüm valiliklerden istenilmiştir denildi.

SPOR KAMUOYUNA DUYURU

İçişleri Bakanlığı İller İdaresi Genel Müdürlüğü tarafından 81 İl Valiliğine gönderilen bugün tarihli (23.10.2020) yazı ile şu an oynanmakta olan profesyonel futbol ligleri haricinde her türlü futbol faaliyeti hakkında yasal işlem başlatılacağı belirtilmiştir.

Gönderilen yazıda “Covid¬19 salgını nedeniyle sporcu sağlığının korunması amacıyla ülkemizdeki amatör futbol faaliyetlerinin başlatılamadığı, ülkemizin bazı bölgelerinde bazı futbol takımlarının ve bazı kuruluşların özel turnuvalar düzenlendiği, Bakanlığımızca alınan tedbirlere aykırı olarak gerçekleştirilen söz konusu özel turnuvaların salgınla mücadelede olumsuz etkiler oluşturduğunu ve yetkisi olmamasına rağmen özel turnuva düzenleyenler hakkında yasal işlemlerin başlatılması” için Covid¬19 tedbirleri kapsamında gereğinin yapılması tüm valiliklerden istenilmiştir denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.