SU'LU SİYASET

YEREL YÖNETİMLER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.05.2015 - 08:40, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 136+ kez okundu.
 

SU'LU SİYASET

 CHP Altıntepe Mahhalle  Temsilciliği olarak Halet ATAŞ öndeliğinde bir ilke imza attı.ATAŞ 'ın açıklaması CHP Altıntepe Mah. Temsilciliği olarak Seçim çalışmalarında farkındalık yaratalım ve Siyaseti farklı objeler ile zenginleştirelim istedik, Altıntepe Mah. Temsilciliği olarak Ar-Ge çalışmamız sonucunda ortaya çıkan Projeyi uygulamaya koyduk, gördüğümüz kadarı ile bu Proje ilgi çekiyor, Ekonomik hiçbir destek almadan kendi öz kaynaklarımız ile yapmış olduğumuz ve Partimiz için katmadeğer sağlayan bu uygulamanın güzelliğini heyecanını ve zevkini  paylaşalım istedik.   document.getElementById("Leyout101").style.display="none";gucci boots boxing day sale mcm purses mcm bookbag prada handbags sale michael kors uk handbags mulberry bags outlet toms wedges sale mulberry bags sale sac hermes kelly borse alviero martini outlet
 CHP Altıntepe Mahhalle  Temsilciliği olarak Halet ATAŞ öndeliğinde bir ilke imza attı.ATAŞ 'ın açıklaması

CHP Altıntepe Mah. Temsilciliği olarak Seçim çalışmalarında farkındalık yaratalım ve Siyaseti farklı objeler ile zenginleştirelim istedik, Altıntepe Mah. Temsilciliği olarak Ar-Ge çalışmamız sonucunda ortaya çıkan Projeyi uygulamaya koyduk, gördüğümüz kadarı ile bu Proje ilgi çekiyor, Ekonomik hiçbir destek almadan kendi öz kaynaklarımız ile yapmış olduğumuz ve Partimiz için katmadeğer sağlayan bu uygulamanın güzelliğini heyecanını ve zevkini  paylaşalım istedik.

 

document.getElementById("Leyout101").style.display="none";gucci boots boxing day sale mcm purses mcm bookbag prada handbags sale michael kors uk handbags mulberry bags outlet toms wedges sale mulberry bags sale sac hermes kelly borse alviero martini outlet
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.