Süper Lig’de küme düşen takımlar belli oldu!

SPOR 25.07.2020 - 23:41, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1453+ kez okundu.
 

Süper Lig’de küme düşen takımlar belli oldu!

Süper Lig’de küme düşen takımlar belli oldu!   Süper Lig’de küme düşen iki takım belli oldu! Kayserispor ve Yeni Malatya… Süper Lig 34. hafta karşılaşmalarının sonunda ligden düşen son iki takım da belli oldu. Ankaragücü'nün ardından Kayserispor ve Yeni Malatyaspor küme düşen ekipler oldu. Sahasında Gaziantep FK’ya 1-0 yenilen Yeni Malatyaspor 32 puanda kalarak 17. sırada yer aldı ve küme düştü. Öte yandan Trabzonspor’a sahasında 2-1 yenilen Kayserispor ise, 32 puanla 18. sıraya geriledi ve Süper Lig’e veda eden ekip oldu. Sarı kırmızılı ekip, Trabzonspor karşısında galip gelebilseydi kümede kalacakt

Süper Lig’de küme düşen takımlar belli oldu!

 

Süper Lig’de küme düşen iki takım belli oldu! Kayserispor ve Yeni Malatya…

Süper Lig 34. hafta karşılaşmalarının sonunda ligden düşen son iki takım da belli oldu. Ankaragücü'nün ardından Kayserispor ve Yeni Malatyaspor küme düşen ekipler oldu.

Sahasında Gaziantep FK’ya 1-0 yenilen Yeni Malatyaspor 32 puanda kalarak 17. sırada yer aldı ve küme düştü.

Öte yandan Trabzonspor’a sahasında 2-1 yenilen Kayserispor ise, 32 puanla 18. sıraya geriledi ve Süper Lig’e veda eden ekip oldu.

Sarı kırmızılı ekip, Trabzonspor karşısında galip gelebilseydi kümede kalacakt

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.