Survivor ekibi Maltepe'de karantina altına alındı

SAĞLIK 15.05.2020 - 01:12, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1517+ kez okundu.
 

Survivor ekibi Maltepe'de karantina altına alındı

Survivor ekibi Maltepe'de karantina altına alındı   Survivor 2020" yarışma programının çekimleri için Dominik Cumhuriyeti'nde bulunan yapımcı Acun Ilıcalı'nın ekibi, İstanbul'a döndü. Ekip, Maltepe Mimar Sinan Erkek Öğrenci Yurdu'nda karantinaya alındı. Dominik Cumhuriyeti'nde bulunan, Survivor 2020 yarışma programının ekibi, saat 17.30'da Türk Hava Yolları'na ait uçakla İstanbul'a geldi. Ekip, koronavirüs tedbirleri kapsamında uygulanacak olan 14 günlük karantina için Maltepe'de bulunan Mimar Sinan Erkek Öğrenci Yurdu'na getirildi. 5 otobüs ve yaklaşık 113 yolcunun bulunduğu ekibe polis araçları eşlik etti. 

Survivor ekibi Maltepe'de karantina altına alındı

 

Survivor 2020" yarışma programının çekimleri için Dominik Cumhuriyeti'nde bulunan yapımcı Acun Ilıcalı'nın ekibi, İstanbul'a döndü. Ekip, Maltepe Mimar Sinan Erkek Öğrenci Yurdu'nda karantinaya alındı.

Dominik Cumhuriyeti'nde bulunan, Survivor 2020 yarışma programının ekibi, saat 17.30'da Türk Hava Yolları'na ait uçakla İstanbul'a geldi. Ekip, koronavirüs tedbirleri kapsamında uygulanacak olan 14 günlük karantina için Maltepe'de bulunan Mimar Sinan Erkek Öğrenci Yurdu'na getirildi. 5 otobüs ve yaklaşık 113 yolcunun bulunduğu ekibe polis araçları eşlik etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.