TAVRIMIZ ÇOK NETTİR, ASLA TAVİZ VERMEYİZ

YEREL YÖNETİMLER 07.12.2020 - 21:12, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1742+ kez okundu.
 

TAVRIMIZ ÇOK NETTİR, ASLA TAVİZ VERMEYİZ

TAVRIMIZ ÇOK NETTİR, ASLA TAVİZ VERMEYİZ Maltepe Belediye Meclisi Aralık ayı toplantıları, Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç başkanlığında açıldı. Maltepe Belediye Meclisi’nin Aralık ayındaki toplantılarında kadınlara yönelik saldırılara sert tepki, Başkan Ali Kılıç; “TAVRIMIZ ÇOK NETTİR, ASLA TAVİZ VERMEYİZ” Maltepe Belediye Meclisi Aralık ayı toplantıları, Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç başkanlığında açıldı. Maltepe Belediye Meclisi’nin Aralık ayı toplantıları başladı, açılış toplantısında konuşan Başkan Ali Kılıç, yılın son meclis ayına girdiklerini belirtirken, meclis üyelerinin yeni yılını kutladı. Pandemi ile mücadelede Kaymakamlık ve Valilik ile koordineli çalıştıklarını ifade eden Başkan Kılıç, “İstanbul Valimiz Ali Yerlikaya ve belediye başkanlarımızla düzenli olarak toplantılar yapıyoruz. Kaymakamlığımıza da çalışmalarında destek olmak için araçlarımızı tahsis ettik” dedi. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Maltepe’yi ziyaret ederek, İBB tarafından yapımı devam eden atletizm pistinde incelemelerde bulunduğunu belirten Başkan Kılıç, “İstanbul genelinde önemli çalışmalara imza atan İBB Maltepe’mize de bir atletizm pisti kazandırıyor. Geçtiğimiz haftalarda Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu ve İlçe Başkanımız Ali Cengiz Erol ile birlikte burada incelemelerde bulunduk. Yeni yılda ulusal ve uluslararası müsabakalara hizmet edecek bir atletizm pisti Maltepe’de hizmete girecek” diye konuştu. KADINLARA YÖNELİK SALDIRILARA SERT TEPKİ: Konuşmasında kadınlara yönelik taciz ve şiddet olaylarına da sert tepki gösteren Başkan Ali Kılıç, “Kadına yönelik şiddet, taciz ve tecavüz gibi saldırılar nereden gelirse gelsin, tavrımız çok nettir. Asla taviz vermeyiz” diye konuştu. 

TAVRIMIZ ÇOK NETTİR, ASLA TAVİZ VERMEYİZ

Maltepe Belediye Meclisi Aralık ayı toplantıları, Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç başkanlığında açıldı.

Maltepe Belediye Meclisi’nin Aralık ayındaki toplantılarında kadınlara yönelik saldırılara sert tepki, Başkan Ali Kılıç;
TAVRIMIZ ÇOK NETTİR, ASLA TAVİZ VERMEYİZ”

Maltepe Belediye Meclisi Aralık ayı toplantıları, Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç başkanlığında açıldı.
Maltepe Belediye Meclisi’nin Aralık ayı toplantıları başladı, açılış toplantısında konuşan Başkan Ali Kılıç, yılın son meclis ayına girdiklerini belirtirken, meclis üyelerinin yeni yılını kutladı. Pandemi ile mücadelede Kaymakamlık ve Valilik ile koordineli çalıştıklarını ifade eden Başkan Kılıç, “İstanbul Valimiz Ali Yerlikaya ve belediye başkanlarımızla düzenli olarak toplantılar yapıyoruz. Kaymakamlığımıza da çalışmalarında destek olmak için araçlarımızı tahsis ettik” dedi.
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Maltepe’yi ziyaret ederek, İBB tarafından yapımı devam eden atletizm pistinde incelemelerde bulunduğunu belirten Başkan Kılıç, “İstanbul genelinde önemli çalışmalara imza atan İBB Maltepe’mize de bir atletizm pisti kazandırıyor. Geçtiğimiz haftalarda Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu ve İlçe Başkanımız Ali Cengiz Erol ile birlikte burada incelemelerde bulunduk. Yeni yılda ulusal ve uluslararası müsabakalara hizmet edecek bir atletizm pisti Maltepe’de hizmete girecek” diye konuştu.
KADINLARA YÖNELİK SALDIRILARA SERT TEPKİ:
Konuşmasında kadınlara yönelik taciz ve şiddet olaylarına da sert tepki gösteren Başkan Ali Kılıç, “Kadına yönelik şiddet, taciz ve tecavüz gibi saldırılar nereden gelirse gelsin, tavrımız çok nettir. Asla taviz vermeyiz” diye konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.