Tekneleri arıza yapan 65 kaçak göçmen kurtarıldı

MAHALLELERİMİZ 06.02.2021 - 21:21, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1998+ kez okundu.
 

Tekneleri arıza yapan 65 kaçak göçmen kurtarıldı

Tekneleri arıza yapan  65 kaçak göçmen kurtarıldı   Tekneleri arızalanan düzensiz göçmenler kurtarıldı ​Gökçeada açıklarında bir teknenin makinasının arızalanması nedeniyle yardım talebinde bulunan 65 düzensiz göçmen kurtarıldı.   Sahil Güvenlik Komutanlığı, 4 Şubat 2021 tarihinde saat 04.20’de, Çanakkale ilçesi Gökçeada açıklarında içerisinde bir grup düzensiz göçmen bulunan yelkenli teknenin makine arızası nedeniyle sürüklendiği ve yardım talebinde bulunulduğunu bildirdi. Yardım talebi üzerine bölgeye Sahil Güvenlik Botları sevk edildiği belirtilen açıklamada,  bahse konu yelkenli tekne içerisindeki 65 düzensiz göçmenin kurtarıldığı belirtildi.

Tekneleri arıza yapan  65 kaçak göçmen kurtarıldı

 

Tekneleri arızalanan düzensiz göçmenler kurtarıldı

​Gökçeada açıklarında bir teknenin makinasının arızalanması nedeniyle yardım talebinde bulunan 65 düzensiz göçmen kurtarıldı.

 

Sahil Güvenlik Komutanlığı, 4 Şubat 2021 tarihinde saat 04.20’de, Çanakkale ilçesi Gökçeada açıklarında içerisinde bir grup düzensiz göçmen bulunan yelkenli teknenin makine arızası nedeniyle sürüklendiği ve yardım talebinde bulunulduğunu bildirdi.

Yardım talebi üzerine bölgeye Sahil Güvenlik Botları sevk edildiği belirtilen açıklamada,  bahse konu yelkenli tekne içerisindeki 65 düzensiz göçmenin kurtarıldığı belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.