Tüm giriş çıkışlar tutuldu

POLİS & ADLİYE 13.01.2021 - 18:09, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1589+ kez okundu.
 

Tüm giriş çıkışlar tutuldu

Çok sayıda polisin katılımıyla denetim yapıldı. Bölgede ekipler giriş-çıkışları tutarken motosikletli polisler şüphelileri durdurarak GBT (Genel Bilgi Tarama) yaptı.
Tüm giriş çıkışlar tutuldu   Okmeydanı’nda çok sayıda polisin katılımıyla denetim yapıldı. Bölgede ekipler giriş-çıkışları tutarken motosikletli polisler şüphelileri durdurarak GBT (Genel Bilgi Tarama) yaptı. Şişli Okmeydanı'nda İlçe Emniyet Müdürlüğü, Önleyici Hizmetler Müdürlüğü ve Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince düzenlenen denetimde Özel Harekat polisleri de görev aldı. Öğlen saatlerinde başlanan denetimde, Okmeydanı'na giriş ve çıkışlarda uygulama noktaları oluşturuldu. Yaya ve araçlar durdurularak denetim yapıldı. İçeride ise motosikletli polisler, sokak sokak dolaşarak şüpheli görülen araçları durdurdu. Araçların içlerinde arama yapılırken, şüpheli görülenlerin GBT (Genel Bilgi Tarama) sistemi üzerinden suç sorgulamaları yapıldı. Saat 13.00'de başlayan çalışma 15.00'de son buldu. Yapılan çalışmada 2 saat içinde, 738 kişi, 298 araç ve 14 motor sorgulandı. Hakkında “Aranan” kaydı olan 3 şüpheli ve askerlik yoklama kaçağı olan 10 kişi yakalandı. Trafik kurallarını ihlal eden 8 kişi ile maskesi bulunmayan bir kişiye de 5 bin 142 lira ceza kesildi.
Çok sayıda polisin katılımıyla denetim yapıldı. Bölgede ekipler giriş-çıkışları tutarken motosikletli polisler şüphelileri durdurarak GBT (Genel Bilgi Tarama) yaptı.

Tüm giriş çıkışlar tutuldu

 

Okmeydanı’nda çok sayıda polisin katılımıyla denetim yapıldı. Bölgede ekipler giriş-çıkışları tutarken motosikletli polisler şüphelileri durdurarak GBT (Genel Bilgi Tarama) yaptı.

Şişli Okmeydanı'nda İlçe Emniyet Müdürlüğü, Önleyici Hizmetler Müdürlüğü ve Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince düzenlenen denetimde Özel Harekat polisleri de görev aldı. Öğlen saatlerinde başlanan denetimde, Okmeydanı'na giriş ve çıkışlarda uygulama noktaları oluşturuldu. Yaya ve araçlar durdurularak denetim yapıldı.
İçeride ise motosikletli polisler, sokak sokak dolaşarak şüpheli görülen araçları durdurdu. Araçların içlerinde arama yapılırken, şüpheli görülenlerin GBT (Genel Bilgi Tarama) sistemi üzerinden suç sorgulamaları yapıldı.
Saat 13.00'de başlayan çalışma 15.00'de son buldu. Yapılan çalışmada 2 saat içinde, 738 kişi, 298 araç ve 14 motor sorgulandı. Hakkında “Aranan” kaydı olan 3 şüpheli ve askerlik yoklama kaçağı olan 10 kişi yakalandı. Trafik kurallarını ihlal eden 8 kişi ile maskesi bulunmayan bir kişiye de 5 bin 142 lira ceza kesildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.