Türkiye genelinde sokağa çıkma kısıtlaması sona erdi

MAHALLELERİMİZ 14.12.2020 - 05:44, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 2122+ kez okundu.
 

Türkiye genelinde sokağa çıkma kısıtlaması sona erdi

 Türkiye genelinde sokağa çıkma kısıtlaması sona erdi   Koronavirüsle mücadele tedbirleri kapsamında, Türkiye genelinde 11 Aralık Cuma saat 21.00'de başlayan sokağa çıkma kısıtlaması sona erdi. Türkiye genelinde hafta sonu kesintisiz uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasının ilki 4-7 Aralık tarihlerinde yapılmıştı. Başkan Recep Tayyip Erdoğan geçtiğimiz gün yaptığı konuşmada vaka sayılarındaki düşüş hedeflenen seviyeye geldiğinde kısıtlamaların kaldırılacağını ifade etmişti. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde 30 Kasım'da düzenlenen Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı'nın ardından Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Kovid-19 ile mücadeleye yönelik yeni tedbirleri açıklamıştı. İLK OLARAK 4-7 ARALIKTA BAŞLAMIŞTI Türkiye genelinde hafta sonu kesintisiz uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasının ilki 4-7 Aralık tarihlerinde yapılmıştı. Bu kapsamda, ikincisi 11 Aralık Cuma saat 21.00'de başlayan ve hafta sonu kesintisiz uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması saat 05.00 itibarıyla sona erdi. Polis ekiplerinin kurmuş olduğu denetim noktalarından birisi olan 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ndeki kontrol noktası kısıtlamanın sona ermesiyle kaldırıldı.   Başkan Recep Tayyip Erdoğan geçtiğimiz gün yaptığı konuşmada "Hayata geçirdiğimiz tedbirlerle salgının artış hızını kestik. Vaka ve ağır hasta sayılarının hedeflediğimiz seviyelerin altına düşmesiyle sınırlamaları peyderpey kaldıracağız. Bunun için 83 milyonunun maske, mesafe ve temizlik kurallarına uyması gerekiyor." dedi.

  genelinde 

 

Koronavirüsle mücadele tedbirleri kapsamında, Türkiye genelinde 11 Aralık Cuma saat 21.00'de başlayan sokağa çıkma kısıtlaması sona erdi. Türkiye genelinde hafta sonu kesintisiz uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasının ilki 4-7 Aralık tarihlerinde yapılmıştı. Başkan Recep Tayyip Erdoğan geçtiğimiz gün yaptığı konuşmada vaka sayılarındaki düşüş hedeflenen seviyeye geldiğinde kısıtlamaların kaldırılacağını ifade etmişti.

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde 30 Kasım'da düzenlenen Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı'nın ardından Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Kovid-19 ile mücadeleye yönelik yeni tedbirleri açıklamıştı.

İLK OLARAK 4-7 ARALIKTA BAŞLAMIŞTI
Türkiye genelinde hafta sonu kesintisiz uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasının ilki 4-7 Aralık tarihlerinde yapılmıştı.

Bu kapsamda, ikincisi 11 Aralık Cuma saat 21.00'de başlayan ve hafta sonu kesintisiz uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması saat 05.00 itibarıyla sona erdi.

Polis ekiplerinin kurmuş olduğu denetim noktalarından birisi olan 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ndeki kontrol noktası kısıtlamanın sona ermesiyle kaldırıldı.

 

Başkan Recep Tayyip Erdoğan geçtiğimiz gün yaptığı konuşmada "Hayata geçirdiğimiz tedbirlerle salgının artış hızını kestik. Vaka ve ağır hasta sayılarının hedeflediğimiz seviyelerin altına düşmesiyle sınırlamaları peyderpey kaldıracağız. Bunun için 83 milyonunun maske, mesafe ve temizlik kurallarına uyması gerekiyor." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.