Ücretsiz Yaz spor okulu kayıtları başlıyor

SPOR 21.06.2019 - 21:07, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 3453+ kez okundu.
 

Ücretsiz Yaz spor okulu kayıtları başlıyor

Ücretsiz Yaz spor okulu kayıtları başlıyor  Maltepe Belediyesi, Spor işleri müdürlüğü 7-12 yaş arası çocukların sporla dolu bir yaz tatili geçirmeleri için bu yıl da 6 farklı branşta ÜCRETSİZ Spor okulu düzenliyor..  Maltepe Belediyesi Yaz Spor Okulu düzenliyor. Basketbol, voleybol, futsal, yüzme ,jimnastik ve karate branşlarından oluşacak Yaz Spor Okulu'na başvurular, 24-28 Haziran tarihleri arasında yapılacak. Maltepe Belediyesi, yaz tatilini Maltepe'de geçirecek çocukların sosyalleşmesi, fiziksel aktivitelerde bulunması ve kaliteli zaman geçirmesi amacıyla Yaz Spor Okulu kayıtlarını başlatıyor.   Kayıtlar, 24-28 Haziran tarihleri arasında  mesai saatleri içersinde  Maltepe Belediyesi Spor işleri müdürlüğü Yalçın Kızılay spor Merkezi'nde yapılabilecek. Başvuru sırasında sağlık raporu, nüfus cüzdanı ve sağlık raporu beyan edilmesi yeterli olacak. Dersler 01 Temmuz - 29 Ağustos Başvuranların ilgi alanlarına göre seçeceği tamamı ücretsiz dersler, 7-12 yaş aralığına yönelik düzenleniyor. Alanında uzman antrenörlerin vereceği dersler arasında, futsal, basketbol, voleybol,  yüzme,jimnastik ve karate branşları yer alıyor.   

Ücretsiz Yaz spor okulu kayıtları başlıyor 

Maltepe Belediyesi, Spor işleri müdürlüğü 7-12 yaş arası çocukların sporla dolu bir yaz tatili geçirmeleri için bu yıl da 6 farklı branşta ÜCRETSİZ Spor okulu düzenliyor..

 Maltepe Belediyesi Yaz Spor Okulu düzenliyor.

Basketbol, voleybol, futsal, yüzme ,jimnastik ve karate branşlarından oluşacak Yaz Spor Okulu'na başvurular, 24-28 Haziran tarihleri arasında yapılacak.
Maltepe Belediyesi, yaz tatilini Maltepe'de geçirecek çocukların sosyalleşmesi, fiziksel aktivitelerde bulunması ve kaliteli zaman geçirmesi amacıyla Yaz Spor Okulu kayıtlarını başlatıyor. 
 Kayıtlar, 24-28 Haziran tarihleri arasında  mesai saatleri içersinde
 Maltepe Belediyesi Spor işleri müdürlüğü Yalçın Kızılay spor Merkezi'nde yapılabilecek. Başvuru sırasında sağlık raporu, nüfus cüzdanı ve sağlık raporu beyan edilmesi yeterli olacak.
Dersler 01 Temmuz - 29 Ağustos
Başvuranların ilgi alanlarına göre seçeceği tamamı ücretsiz dersler, 7-12 yaş aralığına yönelik düzenleniyor. Alanında uzman antrenörlerin vereceği dersler arasında, futsal, basketbol, voleybol,  yüzme,jimnastik ve karate branşları yer alıyor.   
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.