ÜMİT ÖZDAĞ MALTEPE'DE

SİYASİ PARTİLER 06.12.2019 - 11:25, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 941+ kez okundu.
 

ÜMİT ÖZDAĞ MALTEPE'DE

ÜMİT ÖZDAĞ MALTEPE'DE İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ, bu akşam partisinin Maltepe İlçe Başkanlığı'nın ev sahipliğinde, "Saray rejiminin kaçınılmaz çöküşü" konulu bir konferans verecek. İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ, bu akşam partisinin Maltepe İlçe Başkanlığı'nın ev sahipliğinde, "Saray rejiminin kaçınılmaz çöküşü" konulu bir konferans verecek.  Maltepe Türkan Saylan Kültür Merkezinde gerçekleşecek olan konferans, saat 19.30'da başlayacak. Konferans ile ilgili açıklama yapan İYİ Parti Maltepe İlçe Başkanı Yağız Bayraktar, "Ülkemizin yaşadığı sıkıntı süreç, başkanlık sistemine geçildikten sonra daha da derinleşti. Geçilen rejimin Türkiye'nin yapısal sorunlarını nasıl daha da büyüttüğü ve AKP iktidarının Türkiye'yi artık yönetmediği ortadadır. İstanbul milletvekilimiz Ümit Özdağ'ın bu anlamda ortaya koyacağı tespitler, Türkiye'nin bugünün anlaşılması açısından çok önemli. Tüm halkımızı konferansımıza davet ediyorum." şeklinde konuştu

ÜMİT ÖZDAĞ MALTEPE'DE

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ, bu akşam partisinin Maltepe İlçe Başkanlığı'nın ev sahipliğinde, "Saray rejiminin kaçınılmaz çöküşü" konulu bir konferans verecek.

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ, bu akşam partisinin Maltepe İlçe Başkanlığı'nın ev sahipliğinde, "Saray rejiminin kaçınılmaz çöküşü" konulu bir konferans verecek. 

Maltepe Türkan Saylan Kültür Merkezinde gerçekleşecek olan konferans, saat 19.30'da başlayacak. Konferans ile ilgili açıklama yapan İYİ Parti Maltepe İlçe Başkanı Yağız Bayraktar, "Ülkemizin yaşadığı sıkıntı süreç, başkanlık sistemine geçildikten sonra daha da derinleşti. Geçilen rejimin Türkiye'nin yapısal sorunlarını nasıl daha da büyüttüğü ve AKP iktidarının Türkiye'yi artık yönetmediği ortadadır. İstanbul milletvekilimiz Ümit Özdağ'ın bu anlamda ortaya koyacağı tespitler, Türkiye'nin bugünün anlaşılması açısından çok önemli. Tüm halkımızı konferansımıza davet ediyorum." şeklinde konuştu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.