ÜNLÜ DÖNER, KEBAP ve PİDE ‘’SULTANIM’’ AÇILDI

EKONOMİ 07.07.2019 - 05:22, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 2294+ kez okundu.
 

ÜNLÜ DÖNER, KEBAP ve PİDE ‘’SULTANIM’’ AÇILDI

ÜNLÜ DÖNER, KEBAP ve PİDE ‘’SULTANIM’’ AÇILDI Maltepe'deki birinci şubesinin ardından Maltepe Atatürk caddesi,Havuzlar sokak'ta Merkez camii karşısında  hizmete açılan ‘’Sultanım’’ açılış saatinden itibaren yoğun bir ilgi gördü. Kalabalık bir misafir kitlesini ağırlayan ‘’Sultanım’’Kebab,Lahmacun,Döner,Pide açılışta sunduğu ikramlarla da büyük bir beğeni topladı. Çocukluk yıllarından beri bu sektörün içinde olan ve ailecek bu işi yapan Ebubekir,Mehmet İbiş Kardeşler ‘’Sultanım’’, 2. şubesini Maltepe’de açarak Maltepelilere Kebab,Lahmacun,Döner,Pide çeşitlerinin lezzetlerini sunacak. Sultanım Maltepe 2. Şubesi’ni Ebubekir İbiş ve Mehmet İbiş işletecek. Nezih bir ortamda faaliyet gösterecek olan Sultanım, aynı anda 80 kişiye hizmet edebilecek. Haftanın 7 günü açık olacak olan Sultanında’nda paket serviside bulunuyor. İşletmenin tasarım şıklığı da açılışa katılanların beğenisini topladı.   ‘’Sultanım’’ titizlikle işlediği her lokma için lezzet garantisi veriyor. Kullanacağı malzemeleri başta elbette eti olmak üzere özel yerlerden alıyor, titizlikle ve özenle hazırladığı özel soslarla birleştiriyor. ‘’Sultanım’’kurulduğu günden bu yana kebapçılık sektörüne farklı bir bakış açısı ile müşterilerimize kaliteli ve temiz hizmet anlayışını getirmiştir. Firmamız, Maltepe'de bulunan restoranında yüksek standartta kaliteli hizmeti, profesyonel personelleri ile Maltepeli müşterilerini şık ve nezih ortamda ağırlamaktadır.   Firmamızda, verdiğiniz siparişleriniz, güvenli gıda hizmeti verme ve servis yapma konusunda deneyimli, güler yüzlü personelleri ile misafirlerine güvenle ulaştırmaktadır.   Vizyonumuz Birinci sınıf yemeklerimiz, ekibimiz, hizmetlerimiz ve süper sonuçlarımızla tanınmak.   Misyonumuz Müşterilerimizin, iş ortaklarımızın ve çalışanlarımızın ortak faydası için sürekli ve en verimli şekilde üstün hizmet sunmaya kendimizi adamak.    ‘’Sultanım’’Kebab,Lahmacun,Döner,Pide'yi Ebubekir İbiş ve Mehmet İbiş  elinden çıkan lezzetleri denemek isteyenler için; Pide Çeşitleri; Kıymalı Pide Kaşarlı Pide Karışık Pide Kuşbaşılı Pide Kaşarlı Sucuklu Pide Pastırmalı Pide Lahmacun Kebap Çeşitleri; Karışık Kebap Adana Kebap Urfa Kebap Beyti Patlıcanlı Kebap Domatesli Kebap Dana Şiş Kuzu Şiş Tavuk Şiş Biftek Ali Nazik İskender Tavuk Döner Et Döner   Adres: Feyzullah Mahallesi,Atatürk Caddesi,Havuzlar Sokak Tel:0 216 305 80 85-383 18 13 Maltepe-İstanbul

ÜNLÜ DÖNER, KEBAP ve PİDE ‘’SULTANIM’’ AÇILDI

Maltepe'deki birinci şubesinin ardından Maltepe Atatürk caddesi,Havuzlar sokak'ta Merkez camii karşısında  hizmete açılan ‘’Sultanım’’ açılış saatinden itibaren yoğun bir ilgi gördü. Kalabalık bir misafir kitlesini ağırlayan ‘’Sultanım’’Kebab,Lahmacun,Döner,Pide açılışta sunduğu ikramlarla da büyük bir beğeni topladı.

Çocukluk yıllarından beri bu sektörün içinde olan ve ailecek bu işi yapan Ebubekir,Mehmet İbiş Kardeşler ‘’Sultanım’’, 2. şubesini Maltepe’de açarak Maltepelilere Kebab,Lahmacun,Döner,Pide çeşitlerinin lezzetlerini sunacak. Sultanım Maltepe 2. Şubesi’ni Ebubekir İbiş ve Mehmet İbiş işletecek. Nezih bir ortamda faaliyet gösterecek olan Sultanım, aynı anda 80 kişiye hizmet edebilecek. Haftanın 7 günü açık olacak olan Sultanında’nda paket serviside bulunuyor. İşletmenin tasarım şıklığı da açılışa katılanların beğenisini topladı. 

 ‘’Sultanım’’ titizlikle işlediği her lokma için lezzet garantisi veriyor. Kullanacağı malzemeleri başta elbette eti olmak üzere özel yerlerden alıyor, titizlikle ve özenle hazırladığı özel soslarla birleştiriyor.

‘’Sultanım’’kurulduğu günden bu yana kebapçılık sektörüne farklı bir bakış açısı ile müşterilerimize kaliteli ve temiz hizmet anlayışını getirmiştir. Firmamız, Maltepe'de bulunan restoranında yüksek standartta kaliteli hizmeti, profesyonel personelleri ile Maltepeli müşterilerini şık ve nezih ortamda ağırlamaktadır.

 
Firmamızda, verdiğiniz siparişleriniz, güvenli gıda hizmeti verme ve servis yapma konusunda deneyimli, güler yüzlü personelleri ile misafirlerine güvenle ulaştırmaktadır.
 
Vizyonumuz

Birinci sınıf yemeklerimiz, ekibimiz, hizmetlerimiz ve süper sonuçlarımızla tanınmak.
 
Misyonumuz

Müşterilerimizin, iş ortaklarımızın ve çalışanlarımızın ortak faydası için sürekli ve en verimli şekilde üstün hizmet sunmaya kendimizi adamak.  


 ‘’Sultanım’’Kebab,Lahmacun,Döner,Pide'yi Ebubekir İbiş ve Mehmet İbiş  elinden çıkan lezzetleri denemek isteyenler için; Pide Çeşitleri;
Kıymalı Pide
Kaşarlı Pide
Karışık Pide
Kuşbaşılı Pide
Kaşarlı Sucuklu Pide
Pastırmalı Pide
Lahmacun
Kebap Çeşitleri;
Karışık Kebap
Adana Kebap
Urfa Kebap
Beyti
Patlıcanlı Kebap
Domatesli Kebap
Dana Şiş
Kuzu Şiş
Tavuk Şiş
Biftek
Ali Nazik
İskender

Tavuk Döner

Et Döner
 

Adres: Feyzullah Mahallesi,Atatürk Caddesi,Havuzlar Sokak Tel:0 216 305 80 85-383 18 13 Maltepe-İstanbul

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.