Vali Yerlikaya Duyurdu İstanbul'da yeni yasak!

GÜNDEM 13.11.2020 - 23:10, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 2071+ kez okundu.
 

Vali Yerlikaya Duyurdu İstanbul'da yeni yasak!

Vali Yerlikaya Duyurdu İstanbul'da yeni yasak!   İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabında yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınına karşı alınan tedbirler ile ilgili yeni bir açıklamada bulundu. Vali Yerlikaya, İstanbul'da tüm pazar yerlerinde sigara içilmesinin yasaklandığını belirtti. İstanbul'da, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla mücadele tedbirleri kapsamında, tüm pazar yerlerinde sigara içilmesi yasaklandı.  "SAĞLIK İÇİN, HEPİMİZ İÇİN KURALLARA UYMAK VAZGEÇİLMEZDİR" İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:  "Sevgili İstanbullular, maskenin doğru ve sürekli kullanımını temin amacıyla İstanbul genelinde tüm pazar yerlerinde sigara içilmesi yasaklanmıştır. Sağlık için hepimiz için kurallara uymak, vazgeçilmezdir." 900 TL PARA CEZASI UYGULANACAK Koronavirüs salgınıyla mücadele tedbirleri kapsamında getirilen yasağın ihlali halinde 900 TL para cezası uygulanacak.   

Vali Yerlikaya Duyurdu İstanbul'da yeni yasak!

 

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabında yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınına karşı alınan tedbirler ile ilgili yeni bir açıklamada bulundu. Vali Yerlikaya, İstanbul'da tüm pazar yerlerinde sigara içilmesinin yasaklandığını belirtti.

İstanbul'da, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla mücadele tedbirleri kapsamında, tüm pazar yerlerinde sigara içilmesi yasaklandı. 

"SAĞLIK İÇİN, HEPİMİZ İÇİN KURALLARA UYMAK VAZGEÇİLMEZDİR"

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: 

"Sevgili İstanbullular, maskenin doğru ve sürekli kullanımını temin amacıyla İstanbul genelinde tüm pazar yerlerinde sigara içilmesi yasaklanmıştır. Sağlık için hepimiz için kurallara uymak, vazgeçilmezdir."

900 TL PARA CEZASI UYGULANACAK

Koronavirüs salgınıyla mücadele tedbirleri kapsamında getirilen yasağın ihlali halinde 900 TL para cezası uygulanacak. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.