Vatan Partisi Maltepe Cumhuriyetimizin 97. Yılı Kutlu Olsun

SİYASİ PARTİLER 28.10.2020 - 05:33, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1222+ kez okundu.
 

Vatan Partisi Maltepe Cumhuriyetimizin 97. Yılı Kutlu Olsun

Vatan Partisi Maltepe Cumhuriyetimizin 97. Yılı Kutlu Olsun Maltepe Vatan Partisi İlçe Başkanı Osman Sirel Perşembe günü 97.yılını kutlayacağımız 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı sebebiyle bir kutlama mesajı yayınladı.     ''Cumhuriyetimizin 97. yılını kutladığımız bu günlerde, geleceğe büyük bir ümit, inanç ve gayretle yürümek azmi ve de kararlılığı dileğiyle. “Cumhuriyet Bayramınız Kutlu Olsun ''dedi  VATAN PARTİSİ MALTEPE İLÇE BAŞKANI              OSMAN SİREL      

Vatan Partisi Maltepe Cumhuriyetimizin 97. Yılı Kutlu Olsun

Maltepe Vatan Partisi İlçe Başkanı Osman Sirel Perşembe günü 97.yılını kutlayacağımız 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı sebebiyle bir kutlama mesajı yayınladı.

 
 

''Cumhuriyetimizin 97. yılını kutladığımız bu günlerde, geleceğe büyük bir ümit, inanç ve gayretle yürümek azmi ve de kararlılığı dileğiyle. “Cumhuriyet Bayramınız Kutlu Olsun ''dedi 

VATAN PARTİSİ MALTEPE İLÇE BAŞKANI

             OSMAN SİREL

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.