Vatan Partisi Maltepe İlçe Teşkilatında Nöbet Değişimi

SİYASİ PARTİLER 16.12.2019 - 10:49, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1379+ kez okundu.
 

Vatan Partisi Maltepe İlçe Teşkilatında Nöbet Değişimi

Vatan Partisi Maltepe İlçe Teşkilatında Nöbet Değişimi Maltepe'de hafta sonu gerçekleşen Vatan Partisi Maltepe ilçe teşkilatı kongresinde ilçe başkanlığına Osman Sirel seçildi. Vatan Partisi’nin Pazar günü yapılan İlçe kongresinde yeni yönetim belirlendi. Küçükyalı Yılmaz Mızrak Kültür Merkezi'nde gerçekleştirdiği Amiral Soner Polat 11. Olağan Maltepe İlçe Kurultayı ile yeni başkan, yönetim kurulu ve il kurultay delegeleri seçildi, gerçekleştirilen kongreye tek liste ile gidildi. BU DAVA VATANDIR Kurultaya konuk olarak MYK Üyesi ve İstanbul İl Başkanı Cem Dikmen, MYK Üyesi Şule Perinçek ve Öncü Gençlik Başkanı Berke Mustafa Berkil katılıp genel kurula hitaben süreci ve görevleri vurgulayan konuşmalar yaptılar. İlçe Öncü Kadın Başkanı Ufuk Özgen'in sunuculuğunu yaptığı ilçe kurultayı saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı ardından Divan Kurulu oluşturuldu.Divan Başkanlığına önceki ilçe başkanı Süleyman Somer, üyeliklere Salih Aktaş ve Günay Birecik seçildiler.  Divan Başkanı Süleyman Somer,  Yaptığı konuşmasında ,'' Bu dava vatandır. Bu dava bayraktır. Bu dava çocuklarımızın geleceğidir.'' diyerek başladı. Mart 2016 - Aralık 2019 dönemine yönelik zengin faaliyet raporu İlçe başkanı Şükran Ulusoy tarafından görseller eşliğinde kurultay delegelerine sunuldu ve sunumu takiben ilçe başkanı çalışmaları ve hedefleri yorumlayan bir konuşma yaptı.. Döneme ait Gelir-Gider tablosu ilçe saymanı Kazım Akyiğit'in mali durum raporlamasının ardından Mali Büro üyesi Deniz Sandalcı tarafından sunuldu. Her iki rapor da üzerinde yapılan konuşmaları takiben genel kurul'un onayına sunularak ibra edildi. Başkan ve yönetim kurulu , il kurultay delege seçimine geçildi. Yapılan seçim neticesinde ; YENİ YÖNETİM   Osman Sirel - İlçe Başkanı Deniz Sandalcı Ufuk Özgen Kazım Akyiğit Mehmet Emre Dizdar Göksel Çoban Lütfi Çümen Ensar Aşkın, yönetim kurulu üyeliklerine seçildiler.

Vatan Partisi Maltepe İlçe Teşkilatında Nöbet Değişimi

Maltepe'de hafta sonu gerçekleşen Vatan Partisi Maltepe ilçe teşkilatı kongresinde ilçe başkanlığına Osman Sirel seçildi.

Vatan Partisi’nin Pazar günü yapılan İlçe kongresinde yeni yönetim belirlendi. Küçükyalı Yılmaz Mızrak Kültür Merkezi'nde gerçekleştirdiği Amiral Soner Polat 11. Olağan Maltepe İlçe Kurultayı ile yeni başkan, yönetim kurulu ve il kurultay delegeleri seçildi, gerçekleştirilen kongreye tek liste ile gidildi.

BU DAVA VATANDIR

Kurultaya konuk olarak MYK Üyesi ve İstanbul İl Başkanı Cem Dikmen, MYK Üyesi Şule Perinçek ve Öncü Gençlik Başkanı Berke Mustafa Berkil katılıp genel kurula hitaben süreci ve görevleri vurgulayan konuşmalar yaptılar.

İlçe Öncü Kadın Başkanı Ufuk Özgen'in sunuculuğunu yaptığı ilçe kurultayı saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı ardından Divan Kurulu oluşturuldu.Divan Başkanlığına önceki ilçe başkanı Süleyman Somer, üyeliklere Salih Aktaş ve Günay Birecik seçildiler. 

Divan Başkanı Süleyman Somer,  Yaptığı konuşmasında ,'' Bu dava vatandır. Bu dava bayraktır. Bu dava çocuklarımızın geleceğidir.'' diyerek başladı.

Mart 2016 - Aralık 2019 dönemine yönelik zengin faaliyet raporu İlçe başkanı Şükran Ulusoy tarafından görseller eşliğinde kurultay delegelerine sunuldu ve sunumu takiben ilçe başkanı çalışmaları ve hedefleri yorumlayan bir konuşma yaptı..

Döneme ait Gelir-Gider tablosu ilçe saymanı Kazım Akyiğit'in mali durum raporlamasının ardından Mali Büro üyesi Deniz Sandalcı tarafından sunuldu. Her iki rapor da üzerinde yapılan konuşmaları takiben genel kurul'un onayına sunularak ibra edildi.

Başkan ve yönetim kurulu , il kurultay delege seçimine geçildi. Yapılan seçim neticesinde ;

YENİ YÖNETİM  

Osman Sirel - İlçe Başkanı

Deniz Sandalcı
Ufuk Özgen
Kazım Akyiğit
Mehmet Emre Dizdar
Göksel Çoban
Lütfi Çümen
Ensar Aşkın, yönetim kurulu üyeliklerine seçildiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.