VEDAT ERTEN'DEN BAYRAM KUTLAMASI

SPOR 31.07.2020 - 14:16, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 2381+ kez okundu.
 

VEDAT ERTEN'DEN BAYRAM KUTLAMASI

VEDAT ERTEN'DEN BAYRAM KUTLAMASI Maltepespor Hentbol şube başkanı Vedat Erten , “Kovid-19 gölgesinde bir bayram yaşayacağız. İçimiz buruk da olsa lütfen tedbirlere uyalım. Sevdiklerimizin sağlığı için sosyal mesafeye ve maske kullanımına riayet edelim. Kurban Bayramımız mübarek olsun” dedi.  Bayramların kardeşlik ve beraberliğin sembolü olduğuna dikkat çekildiği mesajda Başkan Erten, bayramın Maltepe’ye ,İstanbu'a ülkemize ve tüm İslam âlemine huzur ve mutluluk getirmesi temennisinde bulundu. “Hz. İbrahim (A.S.)’ın biz Müslümanlara mirası Kurban Bayramı’na bizleri kavuşturan Allah’a hamdolsun. Kurban Bayramı’nızı can-ı gönülden kutluyorum. Sevdiklerinizle birlikte nice bayramlar geçirmenizi Cenab-ı Hak’tan niyaz ediyorum. Malum, Kovid-19 gölgesinde bir bayram yaşayacağız. İçimiz buruk da olsa lütfen tedbirlere uyalım. Sevdiklerimizin sağlığı için sosyal mesafeye ve maske kullanımına riayet edelim. Sizleri muhabbet ve hürmetle selamlıyorum. Kurban Bayramımız Mübarek olsun” diye konuştu.  

VEDAT ERTEN'DEN BAYRAM KUTLAMASI

Maltepespor Hentbol şube başkanı Vedat Erten , “Kovid-19 gölgesinde bir bayram yaşayacağız. İçimiz buruk da olsa lütfen tedbirlere uyalım. Sevdiklerimizin sağlığı için sosyal mesafeye ve maske kullanımına riayet edelim. Kurban Bayramımız mübarek olsun” dedi.

 Bayramların kardeşlik ve beraberliğin sembolü olduğuna dikkat çekildiği mesajda Başkan Erten, bayramın Maltepe’ye ,İstanbu'a ülkemize ve tüm İslam âlemine huzur ve mutluluk getirmesi temennisinde bulundu.

“Hz. İbrahim (A.S.)’ın biz Müslümanlara mirası Kurban Bayramı’na bizleri kavuşturan Allah’a hamdolsun. Kurban Bayramı’nızı can-ı gönülden kutluyorum. Sevdiklerinizle birlikte nice bayramlar geçirmenizi Cenab-ı Hak’tan niyaz ediyorum.

Malum, Kovid-19 gölgesinde bir bayram yaşayacağız. İçimiz buruk da olsa lütfen tedbirlere uyalım. Sevdiklerimizin sağlığı için sosyal mesafeye ve maske kullanımına riayet edelim. Sizleri muhabbet ve hürmetle selamlıyorum. Kurban Bayramımız Mübarek olsun” diye konuştu.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.