WHİTE VAGON Açılışımıza Katılan Herkese Çok Teşekkür Ederiz

MAHALLELERİMİZ 15.11.2019 - 09:54, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1937+ kez okundu.
 

WHİTE VAGON Açılışımıza Katılan Herkese Çok Teşekkür Ederiz

WHİTE VAGON Açılışımıza Katılan Herkese Çok Teşekkür Ederiz    İsmail Dönmez Maltepe Feyzullah mahallesinde gerçekleştirdikleri WHİTE VAGON açılışına katılanlara teşekkür ettiğini bildirdi. İsmail Dönmez yaptığı açıklamada, Feyzullah mahallesi Dilekli Sokak’ta bir süre önce hizmet vermeye başladıkları WHİTE VAGON’nun resmi açılışını geçtiğimiz hafta gerçekleştirdiklerini söyledi. Açılışlarına katılımın yüksek olduğunu belirten Dönmez, Maltepe’ye böyle bir mekânı kazandırmanın mutluluğu içinde olduklarını    belirterek, şunları kaydetti:’’Bizleri açılışımızda, mutlu günümüzde WHİTE VAGON bizzat gelen veya gelemeyerek telefon eden, telgraf ve çiçek göndererek onurlandıran tüm siyasi parti temsilcilerine,sivil toplum kuruluşlarına,muhtarlara,spor kulüplerine, tüm dostlarımıza, müşterilerimize çok teşekkür ediyoruz’’ dedi.  İsmail Dönmez WHİTE VAGON  Feyzullah Mahallesi,Dilekli Sokak,Süreyyaplajı alt geçit karşısı Maltepe 

WHİTE VAGON Açılışımıza Katılan Herkese Çok Teşekkür Ederiz

 
 İsmail Dönmez Maltepe Feyzullah mahallesinde gerçekleştirdikleri WHİTE VAGON açılışına katılanlara teşekkür ettiğini bildirdi.
İsmail Dönmez yaptığı açıklamada, Feyzullah mahallesi Dilekli Sokak’ta bir süre önce hizmet vermeye başladıkları WHİTE VAGON’nun resmi açılışını geçtiğimiz hafta gerçekleştirdiklerini söyledi.

Açılışlarına katılımın yüksek olduğunu belirten Dönmez, Maltepe’ye böyle bir mekânı kazandırmanın mutluluğu içinde olduklarını 

  belirterek, şunları kaydetti:’’Bizleri açılışımızda, mutlu günümüzde WHİTE VAGON bizzat gelen veya gelemeyerek telefon eden, telgraf ve çiçek göndererek onurlandıran tüm siyasi parti temsilcilerine,sivil toplum kuruluşlarına,muhtarlara,spor kulüplerine, tüm dostlarımıza, müşterilerimize çok teşekkür ediyoruz’’ dedi.

 İsmail Dönmez

WHİTE VAGON 

Feyzullah Mahallesi,Dilekli Sokak,Süreyyaplajı alt geçit karşısı

Maltepe 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.