YALI MAHALLESİNDE KAZANAN ‘BEYAZ’ LİSTE 

SİYASİ PARTİLER 16.11.2019 - 19:39, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1859+ kez okundu.
 

YALI MAHALLESİNDE KAZANAN ‘BEYAZ’ LİSTE 

YALI MAHALLESİNDE KAZANAN ‘BEYAZ’ LİSTE     Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Maltepe'de mahalle delege seçimleri, tüm hızıyla sürüyor.   CHP Maltepe İlçe Örgütü olarak parti içi yarış olan mahalle delege seçimleri bugün saat 10:00 itibarıyla start aldı.  Mahallelerde Beyaz, Kırmızı,  Mavi listelerin seçime girdiği Maltepe'de akşam saat 17:00 itibarıyla sonuçlar açıklanmaya başladı. YALI MAHALLESİNDE DE KAZANAN ‘BEYAZ’ LİSTE CHP Maltepe’de sonucunun merakla beklenen mahallelerinden biri de Yalı Mahallesiydi. Daha önceki dönemlerde genellikle tek liste olarak çıkan delege seçimlerinde bu kez iki liste yarıştı. Beyaz ve Yeşil liste olarak girilen delege seçimlerinde, 215 Delege oy kullandı 2 oy geçersiz sayıldı,1 oy boş zarf çıktı,diğer zarfta ise 2 liste çıktı.BEYAZ LİSTE 133 OY, YEŞİL LİSTE 80 OY  aldı.Beyaz Listede CHP Maltepe İlçe Başkan Yardımcısı Fevzi Polat, Yeşil listede ise  geçmiş dönem  CHP Maltepe İlçe Başkan Yardımcısı  Erman Gönül bulundu. Seçim sonucunun merakla beklendiği mahallerden olan Yalı  Mahallesinde beyaz listeye Selin Taşdemir’de destek verdi. Kazanan beyaz liste oldu.  

YALI MAHALLESİNDE KAZANAN ‘BEYAZ’ LİSTE  

  Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Maltepe'de mahalle delege seçimleri, tüm hızıyla sürüyor.  

CHP Maltepe İlçe Örgütü olarak parti içi yarış olan mahalle delege seçimleri bugün saat 10:00 itibarıyla start aldı.  Mahallelerde Beyaz, Kırmızı,  Mavi listelerin seçime girdiği Maltepe'de akşam saat 17:00 itibarıyla sonuçlar açıklanmaya başladı.

YALI MAHALLESİNDE DE KAZANAN ‘BEYAZ’ LİSTE

CHP Maltepe’de sonucunun merakla beklenen mahallelerinden biri de Yalı Mahallesiydi. Daha önceki dönemlerde genellikle tek liste olarak çıkan delege seçimlerinde bu kez iki liste yarıştı. Beyaz ve Yeşil liste olarak girilen delege seçimlerinde, 215 Delege oy kullandı 2 oy geçersiz sayıldı,1 oy boş zarf çıktı,diğer zarfta ise 2 liste çıktı.BEYAZ LİSTE 133 OY,

YEŞİL LİSTE 80 OY  aldı.Beyaz Listede CHP Maltepe İlçe Başkan Yardımcısı Fevzi Polat, Yeşil listede ise  geçmiş dönem  CHP Maltepe İlçe Başkan Yardımcısı  Erman Gönül bulundu. Seçim sonucunun merakla beklendiği mahallerden olan Yalı  Mahallesinde beyaz listeye Selin Taşdemir’de destek verdi. Kazanan beyaz liste oldu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.