Yasağın3'üncü gününde de Maltepe'de sessizlik sürdü

GÜNDEM 25.04.2020 - 19:39, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 2240+ kez okundu.
 

Yasağın3'üncü gününde de Maltepe'de sessizlik sürdü

Yasağın 3'üncü gününde de Maltepe'de sessizlik sürdü Maltepe'de, koronavirüs önlemleri kapsamında sokağa çıkma yasağının 3'üncü gününde de sessizlik hakim oldu. ilçede denetimlerini sürdüren polis ekipleri, özel çalışma belgesi olmayan vatandaşlara uyarılarda bulundu. Sokağa çıkma yasağının 3'üncü gününde Maltepe'nin sokakları ve meydanları boş kaldı. Polis ekipleri, kentin pek çok yerine kontrol noktaları oluşturdu. Tedbirleri sıkı tutan ekipler, vatandaşların dışarıya çıkmaması için önlemler aldı. Uygulama noktalarında nöbet tutan polisler, özel çalışma belgesi olmayan kişileri uyararak, evlerine dönmelerini söyledi. ilçenin pek çok yerinde, belediye ekipleri yasak sürecinde boş kalan caddelere asfaltlama çalışmaları yaparak, ilçedeki yoğunluktan yarım kalan çalışmaları tamamladı.   MEYDANLAR SESSİZLEŞTİ Kentin en kalabalık noktalarından olan Atatürk ve Adnan Kahveci meydanlarındaki kalabalık görüntü, yerini sessizliğe bıraktı. Maltepe Belediyesi Temizlik işleri Müdürlüğü temizlik ve dezenfekte çalışmalarını sürdürmeye devam etti.

Yasağın 3'üncü gününde de Maltepe'de sessizlik sürdü

Maltepe'de, koronavirüs önlemleri kapsamında sokağa çıkma yasağının 3'üncü gününde de sessizlik hakim oldu. ilçede denetimlerini sürdüren polis ekipleri, özel çalışma belgesi olmayan vatandaşlara uyarılarda bulundu.

Sokağa çıkma yasağının 3'üncü gününde Maltepe'nin sokakları ve meydanları boş kaldı. Polis ekipleri, kentin pek çok yerine kontrol noktaları oluşturdu. Tedbirleri sıkı tutan ekipler, vatandaşların dışarıya çıkmaması için önlemler aldı.

Uygulama noktalarında nöbet tutan polisler, özel çalışma belgesi olmayan kişileri uyararak, evlerine dönmelerini söyledi. ilçenin pek çok yerinde, belediye ekipleri yasak sürecinde boş kalan caddelere asfaltlama çalışmaları yaparak, ilçedeki yoğunluktan yarım kalan çalışmaları tamamladı.

 

MEYDANLAR SESSİZLEŞTİ
Kentin en kalabalık noktalarından olan Atatürk ve Adnan Kahveci meydanlarındaki kalabalık görüntü, yerini sessizliğe bıraktı. Maltepe Belediyesi Temizlik işleri Müdürlüğü temizlik ve dezenfekte çalışmalarını sürdürmeye devam etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.