Yaz okulu Maltepe Belediye'nde çocukları bekliyor

ÇOCUK 29.05.2019 - 17:27, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 2123+ kez okundu.
 

Yaz okulu Maltepe Belediye'nde çocukları bekliyor

Yaz okulu Maltepe Belediye'nde çocukları bekliyor Maltepe Belediyesi, dramadan fen bilgisine, matematikten İngilizce’ye, sinemadan eğlenceli bilimlere, zumbadan jimnastiğe, müzikten el işlerine kadar bir dizi ders ve etkinliğin yer aldığı yaz okullarına start veriyor. Maltepe Belediyesi Kütüphane, Kurslar ve Eğitim Müdürlüğü, 1 Temmuz-9 Ağustos tarihleri arasında, okuma ve yazma bilen 6-12 yaş arasındaki çocuklara yönelik olarak yaz okulu düzenleyecek. Haftaiçi 09.00-17.00 saatleri arasında düzenlenecek kurslar arasında drama, matematik, Türkçe, Sosyal Bilgiler, Fen Bilgisi, İngilizce, işaret dili, el işi, müzik, sinema, eğlenceli bilim, satranç, masal atölyesi, zumba, pilates ve jimnastik yer alacak. Haftaiçi 2 gün Cumhuriyet Eğitim Merkezi, 2 gün bilim atölyesi ve Yalçın Kızılay Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenecek yaz okulunda, Cuma günleri de çeşitli geziler gerçekleştirilecek.  KAYITLAR 10-25 HAZİRAN ARASI Yaz okuluna kayıtlar, kimlik fotokopisi, 1 fotoğraf, fatura veya ikametgâh ile öğrenciyi kurumdan alacak kişinin kimlik fotokopisiyle 10-25 Haziran tarihleri arasında Cumhuriyet Eğitim Merkezi’ne yapılacak.  

Yaz okulu Maltepe Belediye'nde çocukları bekliyor

Maltepe Belediyesi, dramadan fen bilgisine, matematikten İngilizce’ye, sinemadan eğlenceli bilimlere, zumbadan jimnastiğe, müzikten el işlerine kadar bir dizi ders ve etkinliğin yer aldığı yaz okullarına start veriyor.

Maltepe Belediyesi Kütüphane, Kurslar ve Eğitim Müdürlüğü, 1 Temmuz-9 Ağustos tarihleri arasında, okuma ve yazma bilen 6-12 yaş arasındaki çocuklara yönelik olarak yaz okulu düzenleyecek. Haftaiçi 09.00-17.00 saatleri arasında düzenlenecek kurslar arasında drama, matematik, Türkçe, Sosyal Bilgiler, Fen Bilgisi, İngilizce, işaret dili, el işi, müzik, sinema, eğlenceli bilim, satranç, masal atölyesi, zumba, pilates ve jimnastik yer alacak.
Haftaiçi 2 gün Cumhuriyet Eğitim Merkezi, 2 gün bilim atölyesi ve Yalçın Kızılay Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenecek yaz okulunda, Cuma günleri de çeşitli geziler gerçekleştirilecek. 

KAYITLAR 10-25 HAZİRAN ARASI

Yaz okuluna kayıtlar, kimlik fotokopisi, 1 fotoğraf, fatura veya ikametgâh ile öğrenciyi kurumdan alacak kişinin kimlik fotokopisiyle 10-25 Haziran tarihleri arasında Cumhuriyet Eğitim Merkezi’ne yapılacak.  
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.