Yunus Erdel;Cumhuriyetimizin 97. Yılı Kutlu Olsun

GÜNDEM 27.10.2020 - 22:51, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1384+ kez okundu.
 

Yunus Erdel;Cumhuriyetimizin 97. Yılı Kutlu Olsun

Yunus Erdel;Cumhuriyetimizin 97. Yılı Kutlu Olsun Maltepe Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yunus Erdel Perşembe günü 97.yılını kutlayacağımız 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı sebebiyle bir kutlama mesajı yayınladı. Cumhuriyet, Atatürk'ün önderliğinde milletimizin azim ve kararlılığıyla kurulmuş büyük bir eserdir. Üstün bir özveri ve vatan sevgisi ile kurulan Cumhuriyet, yüce milletimizin istiklali için mücadele eden şehit ve gazilerimizin bizlere armağanıdır. Gazi Mustafa Kemal'in öncülüğünde tarihte eşine az rastlanır bir destanla kurulan Türkiye Cumhuriyeti, o günden bu yana vizyonunu geliştirerek emin adımlarla geleceğe yürümektedir. Muasır medeniyeti yakalamış modern Türkiye ideali yolunda hedeflerini gerçekleştirmektedir. Cumhuriyet'in sağladığı barış ve huzur ortamı sayesinde ülkemiz, eğitimden sağlığa, tarımdan sanayiye, siyasetten ekonomiye her alanda önemli atılımlar gerçekleştirmiştir. Türkiye Cumhuriyeti bundan sonra da önünde uzanan aydınlık yolda medeniyet değerlerinden aldığı ilham ve benimsediği evrensel ilkelerle uygar dünyanın gelişmiş bir üyesi olmayı sürdürecektir. Büyük bir coşku ve gururla kutladığımız Cumhuriyetimizin 97'nci yıldönümünde;Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile canlarını bu uğurda feda eden şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnet ve şükranla anıyoruz.dedi

Yunus Erdel;Cumhuriyetimizin 97. Yılı Kutlu Olsun

Maltepe Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yunus Erdel Perşembe günü 97.yılını kutlayacağımız 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı sebebiyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Cumhuriyet, Atatürk'ün önderliğinde milletimizin azim ve kararlılığıyla kurulmuş büyük bir eserdir. Üstün bir özveri ve vatan sevgisi ile kurulan Cumhuriyet, yüce milletimizin istiklali için mücadele eden şehit ve gazilerimizin bizlere armağanıdır.


Gazi Mustafa Kemal'in öncülüğünde tarihte eşine az rastlanır bir destanla kurulan Türkiye Cumhuriyeti, o günden bu yana vizyonunu geliştirerek emin adımlarla geleceğe yürümektedir. Muasır medeniyeti yakalamış modern Türkiye ideali yolunda hedeflerini gerçekleştirmektedir.

Cumhuriyet'in sağladığı barış ve huzur ortamı sayesinde ülkemiz, eğitimden sağlığa, tarımdan sanayiye, siyasetten ekonomiye her alanda önemli atılımlar gerçekleştirmiştir. Türkiye Cumhuriyeti bundan sonra da önünde uzanan aydınlık yolda medeniyet değerlerinden aldığı ilham ve benimsediği evrensel ilkelerle uygar dünyanın gelişmiş bir üyesi olmayı sürdürecektir.
Büyük bir coşku ve gururla kutladığımız Cumhuriyetimizin 97'nci yıldönümünde;Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile canlarını bu uğurda feda eden şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnet ve şükranla anıyoruz.dedi
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.