ADD MALTEPE KAHVALTIDA BULUŞTU

ADD MALTEPE KAHVALTIDA BULUŞTU 

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Maltepe Şubesi, birlik, beraberlik ve dayanışma kahvaltısı düzenledi.

 

Maltepe Belediyesi  Mataş  Seyirtepe Sosyal Tesislerinde  düzenlenen kahvaltıya, Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, CHP Maltepe İlçe Başkanı Ali Cengiz Erol, ADD Genel Başkanı Hüsnü Bozkurt, ADD Maltepe Şube Başkanı Güner Karabat, DEVA Partisi Maltepe İlçe Başkanı Ali Hakan Ağaoğlu,Gelecek Partisi Maltepe İlçe Başkanı Emrah Turgut,Kartal geçmiş dönem belediye başkanı Altınok Öz, CHP Maltepe Belediye meclis üyeleri,ve çok sayıda Atatürkçü düşünceyi benimseyen yurttaş katıldı.

 

BAŞKAN KARABAT ''AYNI YOLDAN YÜRÜMEK ZORUNDAYIZ''

    Birlik ve beraberliğin vurgulandığı kahvaltıda konuşan ADD Maltepe Şubesi Başkanı Güner Karabat, “Ülkemizin çok zorlu süreçten geçtiği bu dönemde aynı yola, aynı hedefe hep birlikte aynı yoldan yürümek zorundayız. Ayrı yollardan yürümek bize güç kazandırmaz. Eğer biz, Cumhuriyetçiyiz, Atatürkçüyüz, laikliği savunuyoruz, devletçiyiz, demokratiğiz diyorsak aynı hedefe aynı yoldan yürümek zorundayız. Bu neden böyle diye soracak olursanız da; eğer el ele tutuşarak, omuz omuza vererek yürürsek, Cumhuriyetimize göz dikenleri ve onların işbirlikçilerini tarihin çöplüğüne gömeriz. Yeter ki, birlik ve beraberliğimizi bozmayalım” dedi.

ADD Maltepe Şubesi’nin Yönetim Kurulu üyesi  Funda Tunca’nın açılış ve katılımcılara teşekkür konuşmasının ardından, Serdar Taştanoglu yönetimindeki Dragos Musiki Derneği Atatürk'ün sevdiği şarkıları seslendirdi İlgiyle dinlenen şarkılar davetlilere hem duygusal hem de keyifli anlar yaşattılar.

TUNCA'DAN TEŞEKKÜR
Kahvaltı organizasyonuna iştirak eden tüm misafirlere, destek ve ilgileri için, dernek adına teşekkür eden ADD Maltepe Şubesi’nin Yönetim Kurulu üyesi  Funda Tunca , birlikteliklerinin kendilerine güç kattığını ifade etti.