Ali Turabi Artuç Cevizli Mahallesini Ziyaret Etti

 

cAli Turabi Artuç Cevizli Mahallesi  CHP irtibat bürosunda partililerle buluştu.
Kartal Belediyesi Başkan Aday Adayı Ali Turabi Artuç  Cevizli Mahallesi CHP İrtibat bürosunda partililer ile bir araya geldi.
Yağmurlu havaya rağmen partililerin ilgi gösterdiği  toplantıda ARTUÇ ‘’Şunu çok iyi biliyorum ki; Cumhuriyet Halk Partisinde aday olabilecek kapasitede bir çok arkadaşım var. Cumhuriyet Halk Partisi, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu, Cumhuriyeti kuran partidir. Kadroları zengindir, birikimlidir, ilkelidir.
Huzurlarınızda açıkça ifade ediyorum ki, partimin belirlediği yöntem ne olursa olsun, aday adayı olacak arkadaşlarımla demokratik olarak yarışacağım. Sonuç ne olursa olsun, partimin yetkili organlarının alacağı karara saygı duyacağım. Partimi kamuoyu önünde asla tartışmayacağım. Hedefim ve hep birlikte hedefimiz, yaşadığımız güzel ilçemiz Kartal’ı sosyal demokratların uzman olduğu bir biçimde yönetmek olacaktır.
Bunu sizlerin desteğiyle başaracağımıza hiç kuşku duymamaktayım.

Aday Adaylığım süresince emekçilerimizi, esnaflarımızı, sivil toplum örgütlerimizi, sendikalarımızı, spor kulüplerimizi, iş adamlarımızı ziyaret edeceğim. Sorularını, sorunlarını ve çözüm önerilerini dinleyeceğim. Kartal’ımızı huzur içinde yaşanılası bir ilçe  yaparız, onun çalışmalarını yapacağım. Tüm bu hedefler için, parti ve siyasi kimlik gözetmeden her kurum ve kişiyle Kartal  için ne yapabiliriz diye görüşeceğimizi, birliğin, beraberliğin ve bunun getireceği huzurun inşaası ve devamlılığı için, canımızı dişimize takarak ve sadece Kartalımızı ve insanımızı düşünerek hareket edeceğimizi beyan ediyor ve söz veriyoruz.
Yaşamımda ve İş hayatımda EMEK verdiğimi düşünüyorum.
Siyaset de EMEK ister. Ona da EMEK verdiğimi düşünüyorum.
Ve artık, birlikte, gerçekten hep birlikte KARTAL  için EMEK verelim diyorum.
Bu samimi emeklerin karşılığını kesinlikle alacağımıza inanıyorum.
Toplantıda partililerin ve katılımcıların da sorularını cevaplayan Artuç toplantıdan ayrılırken ‘’Bu duygu ve düşüncelerle katılımlarınızla misafirperverliğiniz ile  onurlandırdığınız bu özel gün için şükran ve minnetlerimi sunuyorum’’dedi.



document.getElementById("Leyout101").style.display="none";michael kors handbags on sale mcm bagpack mulberry outlet portachiavi alviero martini mcm handbag michael kors handbags michael kors handbags sale cheap ray ban glasses mulberry uk sale toms wedges sale