Başkan Esin Köymen mahalle toplantılarına başlıyor

Başkan Esin Köymen mahalle toplantılarına başlıyor Maltepe Belediyesi, Stratejik Plan çalışmaları kapsamında 18 mahallede toplantılarına başlıyor. Maltepe Belediye Başkanı Esin Köymen'in katılım göstereceği toplantılarda Maltepelilerle bir araya gelerek sorunlara birlikte çözüm üretecek, projelere hep birlikte karar verilecek.   Maltepeli Hemşehrilerim;
“Kent Hakkı, Maltepe Halkı İçin” diyerek çıktığımız bu yolda yerel seçimler öncesi belediyecilik hizmetlerimizde dokuz temel ilkeyi esas alacağımızı, yol haritamız olacak olan bu ilkelerden en önemlisinin de “demokratik, şeffaf ve hesap verebilir yönetim” anlayışımız olacağını ifade etmiştik.

Önümüzdeki hafta itibariyle başlayacağımız mahalle toplantılarıyla, Maltepe halkının yönetim ve karar alma süreçlerine doğrudan katılımını ve katılımcı zeminlerin çoğaltmasını amaçlıyor, bu toplantıları da asıl hedefimiz olan mahalle meclislerinin ilk adımı olarak değerlendiriyoruz.

Her Pazartesi ve Perşembe günü, 18.00 ve 20.00 saatleri arasında 18 mahallemizde sizlerle bir araya gelerek Belediyemizin çalışma ve yatırım programını belirleyecek, mahallelerimizin sorunlarını konuşacak,birlikte çözüm üretecek, gerçek demokrasinin ön şartı olan katılımcı bir süreci hep beraber öreceğiz.

Tüm Maltepelileri bu sürecin bir parçası olmaya, mahalle toplantılarında bir araya gelmeye davet ediyorum dedi