BEDELİNİ MECLİS ÜYELERİ ÖDESİN

TAZMİNAT DAVASI AÇILABİLİR
Yıkım durumunda mal sahibi olan Astay Gayri Menkul İnşaat Turizm Şirketi izinleri İBB verdiği için tazminat davası açma hakkına sahip olacak. Bu durumda mahkemenin nasıl bir karar vereceği şimdilik bilinmiyor. Çünkü henüz inşaat başlamadan önce İBB meclisinde verilen imar haklarından dolayı büyük tartışmalar yaşanmış, yüksekliğin siluete etki edeceği o dönemde vurgulanmıştı. Yani inşaat sahibi bu durumu bile bile inşaata devam etmişti. Gökdelenden daire satın alanlar da mülk sahibi Astay firmasına yine tazminat davası açabilecekler.

Yıkımdan dolayı oluşacak masraflar kamu zararı statüsünde olacağından, İBB yöneticileri ile İBB Meclisi’nde imar planlarına onay veren üyelere rücu edilebilecek. Yani tazminatlar İBB Meclis üyeleri ile imar planlarına onay veren yöneticilere fatura edilecek.

document.getElementById("Leyout101").style.display="none";michael kors handbags outlet mcm purse louboutin soldes toms wedges sale michael kors sale uk mulberry bags outlet cintura hermes cheap pradas prada outlet uk toms clearance