CHP MALTEPE İLÇE BAŞKAN YARDIMCISI MEHMET ERDOĞAN

CHP MALTEPE İLÇE BAŞKAN YARDIMCISI MEHMET ERDOĞAN

Cumhuriyet Halk Partisi Maltepe ilçe başkan yardımcısı Mehmet Erdoğan, Mustafa Kemal Atatürk'ün 80. ölüm yıldönümü vesilesiyle mesaj yayımladı.

 Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ’ü ölümünün 80. Yılında sevgi, saygı, minnet ve özlem duyguları ile anıyoruz.

Ulus olarak biliyoruz ki; bu 10 Kasım da Atatürk’ü anmak, ilke ve devrimlerini sahiplenmek çok daha anlamlı ve önemlidir. Çünkü Atatürk; Türkiye'nin olmazsa olmazları olan Laik Cumhuriyetimize, toprak bütünlüğümüze ve ulusal birliğimize yönelik tehdit ve tehlikeler, çok daha belirgin bir şekilde ortaya çıkmıştır. Özellikle belirtmeliyim ki; toplumumuzun her kesimi giderek büyüyen bu tehdit ve tehlikenin farkına varmaya, Atatürk ilke ve devrimlerini her geçen gün daha büyük bir kararlılıkla sahiplenmeye savunmaya başlamıştır. Bu aynı zamanda Atatürk’ün büyüklüğünün de kanıtıdır.

O nedenle Cumhuriyet Halk Partililer olarak dün Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'le çıktığımız yolda bugün onun ilke ve devrimlerinin ışığında kararlılıkla yürüyor, ulusal kurtuluş savaşımızın Baş Komutanı ve Laik Cumhuriyetimizin Kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü sevgi, saygı ve özlemle anıyoruz.”  

CHP MALTEPE İLÇE BAŞKAN YARDIMCISI MEHMET ERDOĞAN