CHP Maltepe’de 16 Komisyon Oluştu

CHP Maltepe’de 16 Komisyon Oluştu

Maltepe’de kurulan komisyonlar, vatandaşın istek ve ihtiyaçlarını gündeme taşımaya, çözmeye çalışacak.

CHP Maltepe ilçe başkanlığı Maltepe Belediye başkanlığı MATAŞ Seyirtepe Sosyal Tesislerinde bir organizasyon gerçekleştirdi. Toplantıya Maltepe Belediye Başkan Yardımcısı Savaş Eroğlu, CHP Maltepe ilçe yönetim kurulu üyeleri,Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Maltepe Kadın Kolları Başkanı Songül Aybirdi, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gençlik Kolları Başkanı Deniz Karagöz, 16 komisyonun başkanları, komisyon üyeleri ve mahalle birim başkanları ile gerçekleştirdi.   Maltepe,de kurulan komisyonlar, vatandaşın istek ve ihtiyaçlarını gündeme taşımaya ve çözüm odaklı ilerlemeye devam edecektir.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Maltepe İlçe Örgütü, 16 ayrı komisyon ile vatandaşların her alandaki istek ve ihtiyaçlarını gündeme getirme ve çözme hedefinde. CHP Maltepe İlçe Başkanı Ali Cengiz Erol, vatandaşların sorunlarını tespit edip çözmek için, İlçe Örgütü’ne bağlı 16 Çalışma Komisyonu oluşturduklarını kaydederek, şunları söyledi:

“Verdiğimiz mücadeleyi daha da büyütmek, mücadelemize daha çok kişiyi ortak etmek için, 16 tane, birbirinden değerli çalışma komisyonları kurduk.  komisyonlarda 5’er Partilinin yer aldığını hatırlattı ve şöyle devam etti:

“15 günde bir toplanıp kendi alanlarında çalışmalar yaparak çeşitli etkinlikler gerçekleştireceklerdir.  Hedefimiz, Partimize daha çok kişinin katılarak; esnafın, çiftçinin, emekçinin, emeklinin ve vatandaşlarımızın sorunlarının bir rapor halinde tespit edilmesi, çözüm için de gerekli çalışmaların yapılmasıdır.

Bizler, daima halka dokunan ve sorunların çözümü noktasında mücadele veren, proje üreten bir İlçe Örgütü olacağız. Çalışmalarımız ve projelerimiz devam edecek.”dedi