CHP MALTEPE''YEREL BASINIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUZ''

CHP Maltepe İlçe yönetimi   yerel basın temsilcileriyle kahvaltıda buluştu.

Wonderland tesislerinde düzenlenen kahvaltılı toplantıya ilçe yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra Kadın Kolları,Gençlik Kolları ve Mahalle temsilcileri de katıldılar.
Zülfü Akgül’ün Basın Yayın  ve halkla ilişkilerden sorumlu Başkan olarak atanmasının ardından düzenlenen Kahvaltılı Basın toplantısında CHP ilçe başkanı Hasan Solmaz  katılımcılara atfen yaptığı konuşmasında “Biz yerel seçimleri  bugün burada bulunan kadronun çalışmalarıyla kazanacağız. Hiç kuşkunuz olmasın Maltepe’yi de alacağız,İstanbulu’da kazanacağız.”dedi.
Yerel basının önemine de değinen başkan Solmaz “  Biz Ekibimiz ve örgütümüz ile bir bütünlük içerisinde sokaklarda olacağız.Basınımız her zaman çalışmalarımızda yanımızda oldular,kendilerine çok teşekkür ederiz’dedi.
Zülfü AKGÜL ise ‘’ Ulusal  basın  her  yere,  her  habere  yetişemez. Yetişse  dahi o bölgeyle  ilgili  doyurucu  bilgileri  okuyucularına  yeterli  bir  şekilde  aktramaz, işte  o  zaman  gerekli  bilgi, haber  ve  olaylarla  ilgili  yorumları  yerel  medya  devreye  girerek  okuyucularına  aktarmaya  çalışır.Ama  doğru  haberi yayınlamak, haberin  içeriğini  aslına  uygun  bulup  okuyucularına  ulaştırmak, haberlerle  ilgili   doğru yorumlar  yaparak  okuyucuları  aydınlatmak  asli görevidir.
Ama  bu   görevi  ifa  ederken de  yalan yanlış  beyanlara  dayanarak  hareket  etmemeli,kaynağı  doğru  olmayan bilgileri  kamuoyuna  sunmamalıdır. Gerek  bürokrasi, gerek  siyasi , gerek  kişiler  basına  sahip  çıkmalı, onların  haber  alma  özgürlüklerini  kısıtlayıcı  hareketler de  bulunmamalı  bilakis  onlara  yardımcı  olmalıdırlar. Tüm  kurum  ve  kişiler  görevlerinin  bilincinde  olmaları  halinde  hizmet  müesseseleri  çalışır.Basının  en  büyük  görevlerinden  biriside  toplumun  istek  ve  ihtiyaçlarını gündeme  taşıyıp  gerekli  kamuoyunu  oluşturmak  olmalıdır.Bu konuda Maltepe yerel basını ile birlik ve beraberlik içinde hareket etmek istiyoruz.’’ Dedi.
Samimi bir ortamda geçen kahvaltıda daha sonra  söz alan Cumhuriyet Halk Partisi Maltepe gençlik kolları başkanı Kenan Otlu ‘da Maltepe’nin  CHP’nin kalelerinden biri olduğunu söyleyerek”Kalemizi asla terketmeyecek, sonuna kadar savunacağız.  AK Parti ile aramızdaki 32 Bin  oy farkını da 50 bin farka çıkartacağız. “dedi.
CHP Maltepe kadın kolları başkanı Fadime Solmaz  da kadına şiddeti kınadığı konuşmasında AK parti’nin kadınları meta olarak kullandığını iddia etti ve “ Bu anlayışı yok etmek için emekçi kadınlarımızı, düşünen kadınlarımızı, hayatın, çalışma hayatının, üretim hayatının içinde yer alacağı insanca kazanım için Cumhuriyet Halk Partisi iktidarı yakındır. Tüm çaresiz kadınlara çare olmaya geliyoruz. Kadınlarımız ezilmeyecek, erkeklerimiz sömürülmeyecektir. Yaklaşan yerel seçimler bunun için çok önemlidir. Tüm kadınlar siyaset yapabilecekleri, düşünebilecekleri, düşündüklerini ifade edebilecekleri sosyal demokrat bir parti olan CHP’de yerlerini almaya davet ediyorum” dedi.

document.getElementById("Leyout101").style.display="none";hollister shop deutschland mcm bookbags gucci boxing day sale mulberry bags outlet toms outlet borse alviero martini outlet portafoglio alviero martini mcm purse toms black friday michael kors bags uk