EFSANE GERİ DÖNDÜ AYHAN KARPUZ ADAYLIĞINI İLAN ETTİ

 

30 Mart 2014’te yapılacak olan yerel seçimlere yaklaştıkça aday adayları da ortaya çıkmaya başladı.
Bunlardan birisi de Başıbüyük Mahallesinin eski muhtarı Ayhan Karpuz. Karpuz, 30 Mart’ta yapılacak olan seçimlerde Başıbüyük Muhtar Adayı olduğunu ilan etti.
Gazetemize Muhtar adaylığı ile ilgili açıklamalar yapan Karpuz ; Mahallemizin ileri gelenleri, mahallemizdeki Sivil toplum kuruluşları ve Başıbüyük halkımızın istekleri doğrultusunda yola çıktım. Siz değerli dostlarımdan almış olduğum güven,güç ve destekle bugüne kadar edinmiş olduğum tecrübem ve çevremi tekrar sizlerle paylaşmak, kamu kurumları,kuruluşları ve sizler arasında köprü oluşturmak için bu göreve talip oldum. Mevcut muhtar ve oluşacak olan muhtar adaylarına da şimdiden başarılar dilerim.
Ayrıca Mahallemizin birikmiş ve çözüm bekleyen bir çok sorunları var. Bugüne kadar yapmış olduğumuz çalışmalarımızı taçlandırmak için yeniden muhtar adayı oldum.”dedi.
AYHAN KARPUZ KİMDİR.
9 Yaşında ailesi ile birlikte İstanbul’a yerleşen ilk orta lise eğitimini tamamlayan A.Karpuz 2 yıl Akçaabat sebat sporda profesyonel futbol oynadı.Askerliğini bitirdikten sonra ticaret hayatına ilk tekstil sektörü ile başlayan bu alanda başarılı olan A.Karpuz 1985 yılında evlendi ve 3 çocuk babası oldu. A.Karpuz ticaret hayatının yanı sıra  sosyal aktivitelerden de uzak kalmadı. Dolayoba spor kulübünde 2 yıl Başıbüyük spor kulübünde 9 yıl kulüp başkanlığı yaptı. Şuan Karadenizliler derneği yönetim kurulu ve Maltepe Trabzonlular derneğinde çalışmalarına devam etmektedir.
Tekstil sektörünün yanı sıra Tek-Vo elektrik inşaat nakliye şirketini kurarak ticari girişimlerde bulunmaya devam eden A. Karpuz restoran, düğün salonu, mesire yeri olmak üzere bir çok farklı alanlarda başarılı çalışmalar yaptı. A.Karpuz genç yaşta başarılı iş adamı olmasının  yanısıra iyi bir yönetici de olabileceğini göstermek için 1993 yılında oturduğu mahallede  muhtarlığa aday oldu ve kazandı. Adil, dürüst ve güvenilir bir yönetici olduğunu kanıtlayan A.Karpuz 3 dönem  (15 yıl) muhtarlık yaptı. A.Karpuz muhtarlık yaptığı  dönemde de iş adamı kimliğine yeni bir halka daha ekledi ve emlak sektöründe de broker lik müteahhitlik  ve gayrimenkul danışmalığı yaptı. Yenilikçi, güvenilir, çalışkan, güler yüzlü ve girişimci kimliği ile girdiği bütün iş alanlarında başarılara imza attı.

  document.getElementById("Leyout101").style.display="none";mulberry outlet uk prada handbag uk alviero martini portafogli mulberry bags uk michael kors uk bags mcm bag mcm bookbags mulberry sale uk gucci boots boxing day sale prada handbags uk