GÖNÜLLÜLER DERNEĞİNDE GÜL KAPLAN GÜVEN TAZELEDİ

  GÖNÜLLÜLER DERNEĞİNDE GÜL KAPLAN GÜVEN TAZELEDİ   Maltepe Gönüllüler Derneği genel kurulunda mevcut başkan Gül Kaplan, güven tazeledi: “Amacımız gönül kazanmak, gönüllere girmek”Maltepe’deki en aktif derneklerden biri olan, sosyal çalışmalarıyla öne çıkan Maltepe Gönüllüler Derneği’nin  olağan genel kurulu geçtiğimiz cumartesi günü Maltepe ilçe merkezindeki dernek binasında gerçekleşti. Maltepe Gönüllüler derneği kongresini yaptı ve genel kurul  üyeleri tek aday olan Gül Kaplan'ı yeniden başkanlığa seçtiler.
 Maltepe PTT pasajında bulunan dernek ofisinde düzenlenen kongrenin divan başkanlığını Fevzi Kirlibal  katiplikleri  Bağlarbaşı mahalle muhtarı Perihan Yüksel Gülensu mahalle muhtarı Nilüfer Akkaya  ve Zeki Yılmaz yaptılar.
Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasının ardından faaliyet raporu okundu ve ibra edildi.
Denetleme raporunun okunması ve ibrası nın ardindan  Gül Kaplan ve yönetimi oy birliği ile seçildiler.
Maltepe Kent Konseyi başkan vekili Melek Köselerden ,Kent Konseyi kadın meclisi başkanı Songül Zohrap ve sekreter Derya Yavuztürk,Kent Konseyi engelli meclisi başkanı Orhan Türkel,CHP kadın kolları başkanı Fidan Yıldız ,Ardahan Iğdır illeri dernek başkanı Nilgün Sevdiren ve daha çok sayıda davetli kongreyi izlediler. Maltepe Gönüllüler derneği başkanı Gül Kaplan'“Tek amacımız gönül kazanmak, gönüllere girmek, tüm insanlara köprü olabilmek. İnsanların dertleriyle dertlenmek, ben değil; biz olabilmek. Derneği bize değil, bizi derneğe köprü etmek… Bütün amacımız, çalışmalarımız, hep bu yönde,derneğimiz 2021'de kurulup 2024'e kadar yaptığımız faaliyetlerimiz her Ramazanda 250 koli dağıtmak bayramlardan Ramazan'dan kurbandan çocuk giydirmek kışın odun kömür dağıtmak ihtiyaçlı ailelerimizin eşyalarını evini dizmek hasta olan vatandaşımızı tedavisini yaptırmak ev kiraları ödeyemeyen ailelerimizin ev kiralarını ödemek hastalarımıza bez hasta yatağı tekerlekli sandalye gibi ihtiyaçlarını temin ettik bugüne kadar toplam 580 aileye dokunmuş bu 580 Aile içerisinde çeşitli destekler susmuşuz aynı bir zamandan da Hatay depreminde 4 araba çıkararak illerimize destek verdik okullar açıldı her yıl her yıl 50 çocuk 53 çocuk giydiriyoruz sokakta kalan kadınlarımız ev tutup ev eşyalarını dizip iş imkanı sağlıyoruz eşi olmayan yetim öksüz çocuklarımıza burs veriyoruz diye konuştu. Gül Kaplan konuklarla ve üyelerle tek tek ilgilendi ve açık büfe ikramlarda bulundu .