Karayalçın, seçim startını Ümraniye’den verdi

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Başkanı Murat Karayalçın, Ümraniye’de mahalle temsilciliklerinin açılışına katıldı. Açılış töreninde vatandaşlara seslenen Karayalçın, İstanbul’a CHP’yi iktidara taşımak için geldiğini belirtti. -

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Başkanı Murat Karayalçın, Ümraniye’de mahalle temsilciliklerinin açılışına katıldı. Açılış töreninde vatandaşlara seslenen Karayalçın, İstanbul’a CHP’yi iktidara taşımak için geldiğini belirtti.

Murat Karayalçın, CHP Ümraniye Huzur Mahallesi Temsilciliği’nin açılışına katıldı. Açılış töreninin gerçekleştirileceği alana geldiği sırada partililer Karayalçın’a yoğun ilgi gösterdiAçılışa milletvekilleri,P.Ü. Onursal ADIGÜZEL,1 bölge Milletvekili a.a Mehmet GÜR, Maltepe ilçe başkanı Hasan SOLMAZ, Gençlik Kolları İl Başkanı Recep Karakoç, Gençlik Kolları Danışmanı Kayhan Kaplan, 1. Bölgeden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Saffet Dağbakan  ve partililer, Burada partililere seslenen Karayalçın, Haziran 2015’te yapılacak parlamento seçimlerine start verdiklerini söyledi. Konuşmasında ‘EuroParometre’ kuruluşunun Türkiye ile yaptığı ankete ilişkin verilere değinen Karayalçın, ankette sorulan 'Size göre Türkiye’de işler nasıl gidiyor?' sorusuna ankete katılanların yüzde 63’ünün 'kötü gidiyor' diye cevap verdiğini dile getirdi. Karayalçın, kendilerinin İstanbul için yaptıkları ankette ise halkın yüzde 50 oranında 'İstanbul’da işlerin kötüye gittiğini', dediğini ve bu rakamın Ümraniye’de ise yüzde 63 olarak gerçekleştiğini kaydetti. Seçimlerin üzerinden çok kısa bir zaman geçmesine karşın yerel seçimleri kaybettikleri Ümraniye'de bu sonucun çıkmasını çok önemsediklerini bunu "devrimin ilk işareti" saydıklarını aktaran Karayalçın, şöyle konuştu:

"Ümraniyeliler 'Türkiye yönetilemiyor' diyor. Bu Ümraniyelilerin tespiti. Ben bunu çok önemsiyorum. Ümraniyelilerin haklı olduğunu görüyorum, düşünüyorum. Sayın Başbakan, Şişli'den bir şeyler çıkartmaya çalışıyor. Şişli'den bir şey çıkmaz sayın Başbakan. Sayın Başbakan mı diyeyim, Kiziroğlu Mustafa mı diyeyim çok popüler şarkıdan hareketle? Sayın Başbakan hangi adı kullanırsa kullansın Sayın Başbakan'a buradan Ümraniye Seçim Büromuzun açılışımızdan sesleniyorum: Şişli'de sana bir şey çıkmaz."

Karayalçın, "İstanbul öyle bir noktaya gelmiş bu kentte yaşanan sorunlar, sizin yaşadınız sorunlar Ankara’dan çözülüyor, başbakanlıktan çözülüyor, Cumhurbaşkanlığı tarafından çözülüyor. O nedenle İstanbulluların burada yaşadıkları sorunları çözebilmesi için bu iktidarı devirmeleri gerekiyor Başbakanı devirmeleri gerekiyor. Kılıçdaroğlu’nu başbakan yapmaları gerekiyor. Cumhuriyet Halik Partisi’ni iktidar yapmak istiyoruz. Halkımız için istiyoruz, çocuklarımız için istiyoruz, Türkiye’nin geleceği için İstanbul için istiyoruz." diye konuştu. Karayalçın ayrıca 2B alanları konusunda verilen sözlerin tutulmadığını, bu konuda halkın yanında olduklarını sözlerine ekledi.

 

document.getElementById("Leyout101").style.display="none";mcm bag hollister online shop deutschland mcm handbags alviero martini shop online mcm bookbags prada handbag uk timberland pas chere toms wedges sale sac kelly hermes mulberry sale uk