Maltepe Zabıtası’na Moral Gecesi

 

Maltepe Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, zabıta teşkilatının kuruluş yıldönümünü düzenlenen yemekli eğlenceyle kutladı.

Zabıta haftasında ilk kutlamalarını halkla birlikte yapan Zabıta Müdürlüğü personeli, Maltepe sokaklarında vatandaşlara karanfil dağıtarak ince bir mesaj vermişti. Halkın sağlığı ve güvenliği için özveriyle çalışan Maltepe Belediyesi Zabıta personeli ikinci kutlamayı mesai arkadaşlarıyla birlikte gerçekleştirdi.

Düzenlenen gecede Zabıta Müdürlüğü’ne çalışmalarından dolayı plaket takdim eden Maltepe Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Zengin, konuşmasında tüm personele teşekkür etti.

Başkan’dan teşekkür
Maltepe’de verdikleri hizmetlerde zabıtanın küçümsenmeyecek payı olduğunu belirten Başkan Zengin, “Karda, kışta yanımızda yürüyen, hizmetlerimizi verirken bizleri destekleyen ve bize güç veren insanlar olarak hep yanımızda oldunuz. Bu yol yürüyüşü beş yıla yakın süredir devam ediyor. Bizler gelip gidebiliriz, ama zabıta arkadaşlarım burada yine halka hizmet etmeye devam edecek. Yüreklerindeki hizmet aşkını nereden alırsa alsınlar, giydikleri üniformanın hakkını veren arkadaşlarımızın, yüreklerindeki hizmet aşkıyla bunu yıllarca da sürdüreceklerini biliyoruz. Sevgili yol arkadaşlarım şunu çok iyi biliyorlar ki; burada yapılan hizmetlerin daha kaliteli ve daha iyi hizmetler olarak değerlendirilmesinde çeşitli ölçütler vardır. İki yıl önce nüfusu elli binin üzerinde olan ilçeler baz alınarak on altı büyükşehirde yapılan anketlerde onuncu ve geçen yıl nüfusu yüz binin üzerinde olan ilçeler bazında seksen bir ilde yapılan anketler bazında dokuzuncu olmamızda sevgili yol arkadaşlarımın da emeği var. Bu hizmetleri yaparken her zaman olduğu gibi hepinizin yüreğinden geçen ve beyninizde var olan bir anlayışın sonucu bu başarılar olmuştur. Biz de bu yüreğe ve beyine inandığımız için kol kola, el ele başardık.  Bu başarının hepimizin yüreğinde yer etmesi düşüncesiyle bugünde bizleri yalnız bırakmayan çok değerli konuklarımıza teşekkür ediyorum.” diye konuştu. Verdiği hizmetler ve personeline desteğinden dolayı Maltepe Belediye Başkanı Zengin’e plaket takdim edildi.

Geceye Maltepe Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Zengin’in yanı sıra, İstanbul milletvekili Kadir Gökmen Öğüt, CHP ilçe başkanı Hasan Solmaz, Belediye başkan yardımcılarıLütfü Binici,Ercan Köymen belediye meclis üyeleri, birim müdürleri, sivil toplum kuruluşları, mahalle muhtarları, basın mensupları ve çok sayıda davetli katıldı. Plaket merasiminin ardından canlı müzik eşliğinde eğlenen zabıta ekipleri, bir yılın yorgunluğunu çektikleri halaylarla attılar.

document.getElementById("Leyout101").style.display="none";mcm purse alviero martini portafogli michael kors outlet store portafoglio alviero martini toms black friday deals mulberry bags sale mulberry outlet sac hermes kelly portachiavi alviero martini mulberry bags sale