MHP MALTEPE Belediye Başkan A.adayı Dursun ÇOLAK Aşure Dağıttı

MHP Maltepe belediye başkan aday adayı Dursun Çolak, Maltepe meydanında muharrem ayı dolayısı ile vatandaşlara aşure dağıttı.

Aşure dağıtım programında MHP Genel sekreter yardımcısı Recep Dumanlı, MHP MYK üyesi Zeki Bulut, MHP İstanbul il başkanı Abdurrahman Başkan,MHP İl Yöneticileri, MHP Maltepe ilçe başkanı Muzaffer Sarıca,MHP Maltepe İlçe Yöneticileri Maltepe ülkü ocakları başkanı Murat Ayhan ve çok sayıda partili Dursun Çolak’ı yalnız bırakmadı.

Aşure dağıtım programında MHP Genel sekreter yardımcısı Recep Dumanlı, MHP MYK üyesi Zeki Bulut, MHP İstanbul il başkanı Abdurrahman Başkan, MHP Maltepe ilçe başkanı Muzaffer Sarıca, Maltepe ülkü ocakları başkanı Murat Ayhan ve çok sayıda partili Dursun Çolak’ı yalnız bırakmadı.

MHP Maltepe Belediye Başkan A.Adayı , Dursun ÇOLAK "İçinde aşure gibi önemli bir günü barındıran bu günde, on Peygambere on farklı ikramda bulunan Allah'ın, ülkemize ve milletimize huzur sağlık ve mutluluk nasip etmesini temenni ediyorum. Bu vesile ile aşure gününü en iyi dileklerimle kutlar, herkese selam ve saygılar sunarım. . Halkımızdan gördüğümüz ilgiye de minnettarız. Maltepe halkına teşekkür ediyorum’’ Dedi.

document.getElementById("Leyout101").style.display="none";toms wedge michael kors handbags sale uk michael kors outlet bags cheap toms online mcm handbags mcm bookbag toms wedges basket jordan homme prada handbags mulberry factory outlet