OKUL TERKLERİNİ AZALTMAK İÇİN ÇÖZÜM ARIYORLAR

Maltepe İlçesindeki "Erken Okul Terklerini Azaltmak İçin Yaygın Eğitimi Fark Edin" isimli Erasmus+ projesi 23-30 Kasım 2014 tarihleri arasında Maltepe Arca Suit Otel de Çek Cumhuriyeti, Polonya, Litvanya, İngiltere,Letonya, Romanya, İtalya' dan toplam 30 akademisyen katılımıyla devam ediyor.

Toplumsal Kültür ve Gelişim Derneği(TOGEL)' nin ev sahipliği yaptığı proje Maltepe Kaymakamlığı, Maltepe İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, katkılarıyla Dernek Başkanı H. Cesur KILIÇ, Proje Koordinatörü Erdem GÜLER, Maltepe İlçesi öğretmenleri Selim ÇİMEN, Ünal ASAR, Fatih ÇIRAKOĞLU, Tuba Aksoy DÜZ, Şebnem YETKE, Senem TÜYEN, Kevser MÜEZZİNOĞLU, Destegül KUL tarafından yürütülmekte.
25.11.2014 Tarihinde Maltepe Kaymakamı Necip ÇAKMAK proje çalışmalarını yerinde görmek amacıyla Arca Suit Otel'e ziyarette bulundu. Erken okul terkleri ile ilgili projenin ilçedeki eğitim kalitesinin daha da artıracağını ayrıca bu ve bunun gibi Maltepe ilçesine fayda sağlayacak projelere destek vereceğini belirtti.
Maltepe' deki ve katılımcı diğer ülkelerdeki erken okul terklerinin nedenlerini araştırıp sorunun çözümü için neler yapılabileceği konusunda bir fikir oluşturmak amacıyla yürütülen proje sonunda Maltepe Handan Hayrettin YELKİKANAT Mes. ve Tek. Anadolu Lisesi' nde 28.11.2014 tarihinde Saat: 13.30 öğretmenlerin de katılacağı bir toplantı düzenlenecek. Bu toplantıda ayrıca Avrupa Birliği Projeleri hakkında katılımcıların da bilgilendirmesi sağlanacak.

 

document.getElementById("Leyout101").style.display="none";mcm online store louboutin homme pas cher christian louboutin soldes alviero martini outlet online borse alviero martini outlet mcm purse michael kors outlet bags prada portafoglio mcm bookbags borse alviero martini outlet