Türkiye'nin en büyük hastanesi ALPİ DİŞ Maltepespor takımının forma ana sponsoru oldu

Türkiye'nin en büyük hastanesi ALPİ DİŞ Maltepespor takımının forma ana sponsoru oldu   Türkiye'nin en büyük hastanesi Alpi Özel Diş Hastaneleri Maltepespor takımının forma ana forma göğüs sponsoru oldu. Alpi Özel Diş Hastaneleri Şirketinin destek projesinin tanıtımına yönelik düzenlenen toplantıda  Maltepespor iş birliği ile şekillenen proje kapsamında BAL Bölgesel Amatör Lig'de  mücadele edecek   Maltepespor'un formalarının göğüs bölümlerinde "ALPİ DİŞ" yazacağı belirtildi.

Toplantıda konuşan  Alpi Özel Diş Hastaneleri   Yönetim Kurulu Başkanı Murat Şahin, şirketin Alpi Ağız ve Diş Sağlığı Poliklinikleri olarak; kaliteli, güvenilir ve hijyenik koşullarda hizmet vermek amacıyla Pendik Sabri Taşkın Caddesi’nde ilk hastanemizi açtık.

Kısa süre içerisinde diş sağlığında tercih edilen bir kurum olan Alpi Diş, 2011 yılında daha fazla hastaya hizmet götürme hedefiyle Kaynarca Polikliniği’ni hizmete soktu. İlk ve en önemli hedefi hasta memnuniyeti olan; alanında uzman hekim kadrosu, Ar-Ge ekibiyle birlikte diş sağlığı alanındaki en son teknolojiyi de hastalarının hizmetine sundu.

Yurt dışında da bilinen bir marka olan Alpi, dünyanın çeşitli ülkelerinden gelen hastaları havaalanında karşılayarak, anlaşmalı lüks otellerde ağırlayarak tedavi bitiminde yeniden ülkelerine uğurluyor.  Tüm hastanelerimizde 31’den fazla çeşitli branşlarda görev alan yüksek eğitimli ve yetenekli hekimler bulunmaktadır.

Gülüşünüzü sağlıklı tutmak için ihtiyaç duyduğunuz bakımı sağlamaktan gurur duyuyoruz. Size mümkün olan en iyi hizmeti ve sonuçları sunmak için, sürekli eğitim ve öğrenmeye kararlıyız. Yeni teknikler, en son ürünler, son teknoloji diş bakımı sağlamak için kullanabilecek en yeni ekipmanlardan haberdar olmak için periyodik olarak seminer ve diş hekimliği toplantılarına katılıyoruz.dedi  Bu iş birliğinin tek taraflı olmaması gerekiyor.

Kazandığımızın bir kısmını Maltepe'ye geri vermek için elimizden geleni yapmaya çalıştık. Geçmiş yıllarda da buna benzer sponsorluk anlaşmaları yapmıştık. Şu an  Maltepespor takımımızı da Süper Lig'de görmek istiyoruz. Bu hayalin gerçekleşmesi için "ALPİ DİŞ"   olarak elimizden geleni yapacağız.Maltepe bunu hak ediyor." dedi

ALPİ DİŞ ile Maltepespor arasında yapılan sponsorluk anlaşmasından büyük mutluluk duyduğunu dile getiren 

Maltepespor Kulübü  Başkanı Mehmet Akarsu ise yaptığı açıklamada  "Biz Maltepe Spor Kulübü yönetimi olarak sponsorlarımızı sadece belli bir süre için maddi destek veren kuruluşlar olarak görmüyoruz. Bizim yönetim sürecimizdeki paydaşlarımız olarak kabul ediyoruz. İstanbulda en çok tanınan  spor forması üzerinde yer almak umuyorum ALPİ DİŞ markasına da ulusal  alanda ciddi değer katacaktır. Diğer taraftan yine eminim ki ALPİ DİŞ markasını yaratan ve bu kadar kısa sürede bugünkü başarılara taşıyan yenilikçi, atılımcı, aydın yönetim kadrosu ve Maltepe Spor Kulübü yönetimi olarak bizler yeni projeler üretmeyi de heyecanla hedeflemekteyiz. İş birliğimiz umuyorum sadece bugün imzalanan forma sponsorluğu ile kalmayacak. Bu proje kapsamında değerli destekleri için ALPİ DİŞ yönetimine teşekkür ediyorum" dedi.