Yeniden Refah Maltepe‘de Ramazan Buluşmaları ile Vatandaşlarla bir Arada

Yeniden Refah Maltepe‘de Ramazan Buluşmaları ile Vatandaşlarla bir Arada Yeniden Refah Partisi Maltepe ilçe başkanlığı tarafından hazırlanan Ramazan Buluşmaları programı kapsamında Maltepe İlçe Teşkilatı Ramazan ayı boyunca teravih namazlarının ardından tüm mahallelerde vatandaşlarla bir araya geliyor.

Yeniden Refah Partisi Maltepe İlçe Başkanı Erol Karakoç ilçe yönetim kurulu üyelerinin katılımı ile mahallelerde yapılan ziyaretlerde teravih namazı sonrası çay sohbetleri yapıldı. Programa vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gösterilirken ziyaretlerin devamlılığı talebi parti ilçe yöneticilerine iletildi.

Maltepe İlçe Teşkilatı Olarak, On sekiz mahalledeki Camilerde Teravih namazı sonrası cemaatle buluşma programları devam ediyor İlçe başkanı Erol Karakoç'un katılımları Teravih namazı sonrası cemaatle buluştu.

Yeniden Refah Partisi Maltepe İlçe Başkanı Erol Karakoç, yapılan ziyaretlerin veriminden ve olumlu geri dönüşlerden duyduğu memnuniyeti ifade ederek “Ziyaretlerimizin devamlılığı, partimize teveccühü arttırmaktadır. Bizler kendini ifade etmekle yetinen bir siyasi parti olmakla yetinmeyen sadece sorunları konuşan değil sürekli proje üreten, sorunları çözüme kavuşturan bir felsefe ile hareket etmekteyiz. Mevcut siyasi partilerden bizi ayıran en önemli özelliklerden bir tanesi budur.” dedi.