1.ULUSLARARASI TAŞ HEYKEL SEMPOZYUMU MALTEPE’DE

KÜLTÜR-SANAT 04.10.2021 - 19:00, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1611+ kez okundu.
 

1.ULUSLARARASI TAŞ HEYKEL SEMPOZYUMU MALTEPE’DE

Maltepe Belediyesi, 5 Ekim Salı günü 1. Uluslararası Taş Heykel Sempozyumu’nun lansmanını gerçekleştirecek
1. ULUSLARARASI TAŞ HEYKEL SEMPOZYUMU MALTEPE’DE          Maltepe Belediyesi, 5 Ekim Salı günü 1. Uluslararası Taş Heykel Sempozyumu’nun lansmanını gerçekleştirecek. Özbekistan, Gürcistan, Rusya ve Türkiye olmak üzere 4 ülkeden 7 heykel sanatçısı, Maltepe’de heykel yontarak sanat eseri yaratacaklar.       Halklar arası diyalog, dostluk, barış ve kültür kardeşliği temalı sempozyumunu küratörlüğünü Türkiye’nin önemli heykeltıraşlarından Güner Yener yapacak.       Sempozyuma Belediye Başkanı Ali Kılıç başta olmak üzere, Özbekistan Sanatçılar Birliği Başkanı İbrahim Valihodcyev, Avrasya Tiyatrolar Birliği Özbekistan Temsilcisi Aybek Kopadze ve Nesima Djureva, Belediye Başkan Yardımcıları, Meclis üyeleri, muhtarlar ile çok sayıda davetli katılacak.
Maltepe Belediyesi, 5 Ekim Salı günü 1. Uluslararası Taş Heykel Sempozyumu’nun lansmanını gerçekleştirecek

1. ULUSLARARASI TAŞ HEYKEL SEMPOZYUMU MALTEPE’DE

 

       Maltepe Belediyesi, 5 Ekim Salı günü 1. Uluslararası Taş Heykel Sempozyumu’nun lansmanını gerçekleştirecek. Özbekistan, Gürcistan, Rusya ve Türkiye olmak üzere 4 ülkeden 7 heykel sanatçısı, Maltepe’de heykel yontarak sanat eseri yaratacaklar.

      Halklar arası diyalog, dostluk, barış ve kültür kardeşliği temalı sempozyumunu küratörlüğünü Türkiye’nin önemli heykeltıraşlarından Güner Yener yapacak.

      Sempozyuma Belediye Başkanı Ali Kılıç başta olmak üzere, Özbekistan Sanatçılar Birliği Başkanı İbrahim Valihodcyev, Avrasya Tiyatrolar Birliği Özbekistan Temsilcisi Aybek Kopadze ve Nesima Djureva, Belediye Başkan Yardımcıları, Meclis üyeleri, muhtarlar ile çok sayıda davetli katılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.