AFAD Gönüllüleri, Her Zaman Her Yerde

EĞİTİM 21.03.2021 - 10:50, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 2343+ kez okundu.
 

AFAD Gönüllüleri, Her Zaman Her Yerde

AFAD Gönüllüleri, Her Zaman Her Yerde   2021 yılı İçişleri Bakanlığı tarafından “Afet Eğitim Yılı” olarak ilan edildi. Bu kapsamda çocuklara ulaşmak isteyen Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) Edirne İl Müdürlüğü, minik AFAD gönüllüleriyle klip çekme fikrini hayata geçirdi. “Elim Küçük Olsa Da Cesaretim Çok Büyük” AFAD Edirne İl Müdürü Ali Altındal’ın senaryosuna katkıda bulunduğu klip için, öğretmen Nezahat Satıcı’nın “Elim küçük olsa da kalbim küçük olsa da cesaretim çok büyük, ufkum büyüktür benim. Yağmur, yangın, depremde AFAD her zaman her yerde” dizelerinin yer aldığı şiir müzik öğretmenleri Deniz Eğmen ve Tufan Kolpar tarafından bestelendi. Klibe Büyük İlgi Klip için minik AFAD gönüllüleri, İl Müdürü Altındal, kurum çalışanları ve AFAD’ın kurtarma köpeği Cancan bir araya gelerek kamera karşısına geçti. AFAD’ı çocuklarla tanıştırmayı hedefleyen klip, sosyal medyada büyük ilgi gördü.    

AFAD Gönüllüleri, Her Zaman Her Yerde

 

2021 yılı İçişleri Bakanlığı tarafından “Afet Eğitim Yılı” olarak ilan edildi.

Bu kapsamda çocuklara ulaşmak isteyen Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) Edirne İl Müdürlüğü, minik AFAD gönüllüleriyle klip çekme fikrini hayata geçirdi.

“Elim Küçük Olsa Da Cesaretim Çok Büyük”

AFAD Edirne İl Müdürü Ali Altındal’ın senaryosuna katkıda bulunduğu klip için, öğretmen Nezahat Satıcı’nın “Elim küçük olsa da kalbim küçük olsa da cesaretim çok büyük, ufkum büyüktür benim. Yağmur, yangın, depremde AFAD her zaman her yerde” dizelerinin yer aldığı şiir müzik öğretmenleri Deniz Eğmen ve Tufan Kolpar tarafından bestelendi.

Klibe Büyük İlgi

Klip için minik AFAD gönüllüleri, İl Müdürü Altındal, kurum çalışanları ve AFAD’ın kurtarma köpeği Cancan bir araya gelerek kamera karşısına geçti.

AFAD’ı çocuklarla tanıştırmayı hedefleyen klip, sosyal medyada büyük ilgi gördü.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.