Ak Parti Maltepe İlçe Başkanlığı Basın İle Buluştu

SAĞLIK 12.07.2020 - 11:27, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1187+ kez okundu.
 

Ak Parti Maltepe İlçe Başkanlığı Basın İle Buluştu

Ak Parti Maltepe İlçe Başkanlığı Basın İle Buluştu AK Parti Maltepe İlçe Başkanı Mehmet Erikci, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte basın toplantısı düzenledi. Geçtiğimiz günlerde yapılan Maltepe Belediyesi'nin 2019 yılı faaliyet raporu, Belediye Meclisi’nde oy çokluğuyla kabul edildildikten sonra İlçe Başkanı Erikci,  yönetimiyle basının karşısına çıktı. Basın toplantısında Ak parti İlçe Başkanı Mehmet Erikci ,Tanıtım Medya Başkanı Gürkay Durmuşoğlu,Sosyal Politikalar Başkanı Selahattin Ölmez,Sekretarya Başkanı Filiz Güngör Çelebi,Yerel Yönetimler Başkanı Fatih Binici,Yönetim Kurulu Üyeleri,  ve Basın mensupları katıldı.     AK Parti Maltepe İlce Baskanı Mehmet Erikci, Maltepe merkez ilçe baskanlığında düzenlediği basın toplantısında; Klasor içindeki belgelerle Ali Kılıç döneminin 6 yılını, CHP'nin belediyedeki 10 yıllık süresini mercek altına alıp, Maltepe gündemini değerlendirdi.      Seçimlerden çıktık, hazırlıklarımız devam ediyor. Açacağımız dosyalar var. Ben ilçe başkanı olarak görevimi yerine getirmek zorundayım. O günlerde kültür merkezlerini yapmasaydık. Bugün ki şartlarda Meclis toplantılarını yapacak yer yoktu. Başıbüyük yaşam merkezi STK'lara tahsis edilecekti, bir firmaya verildi. Cevizli de parka baz istasyonu diktiler. Fikret Otyam Kültür Merkezi nerede, Halı atölyesi nerede, kreşler nerde, boşa harcanan paralar nerde? 5 yıldır Mexpo'yu konuşuyoruz. Bir toplantıda fuarı kışlaya yapacağız dedi. Sen darbe olacağını biliyor muydun dedik. 6 yıldır gözle görülür bir hizmet yok. Maltepe'nin malını mülkünü satıyorlar. Mazlumun yanında zalimin karşısındayız" Başkan Erikci,hazırladıkları cesitli dosyalarla yargıya basvurduklarını ve halen başka dosyalar hazırladıklarını, önümüzdeki günlerde  bu yeni dosyalarla yargı yoluna gideceklerini söyledi.

Ak Parti Maltepe İlçe Başkanlığı Basın İle Buluştu

AK Parti Maltepe İlçe Başkanı Mehmet Erikci, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte basın toplantısı düzenledi. Geçtiğimiz günlerde yapılan Maltepe Belediyesi'nin 2019 yılı faaliyet raporu, Belediye Meclisi’nde oy çokluğuyla kabul edildildikten sonra İlçe Başkanı Erikci,  yönetimiyle basının karşısına çıktı. Basın toplantısında Ak parti İlçe Başkanı Mehmet Erikci ,Tanıtım Medya Başkanı Gürkay Durmuşoğlu,Sosyal Politikalar Başkanı Selahattin Ölmez,Sekretarya Başkanı Filiz Güngör Çelebi,Yerel Yönetimler Başkanı Fatih Binici,Yönetim Kurulu Üyeleri,  ve Basın mensupları katıldı.  
 
AK Parti Maltepe İlce Baskanı Mehmet Erikci, Maltepe merkez ilçe baskanlığında düzenlediği basın toplantısında;
Klasor içindeki belgelerle Ali Kılıç döneminin 6 yılını, CHP'nin belediyedeki 10 yıllık süresini mercek altına alıp, Maltepe gündemini değerlendirdi.
    

Seçimlerden çıktık, hazırlıklarımız devam ediyor. Açacağımız dosyalar var. Ben ilçe başkanı olarak görevimi yerine getirmek zorundayım.

O günlerde kültür merkezlerini yapmasaydık. Bugün ki şartlarda Meclis toplantılarını yapacak yer yoktu. Başıbüyük yaşam merkezi STK'lara tahsis edilecekti, bir firmaya verildi. Cevizli de parka baz istasyonu diktiler. Fikret Otyam Kültür Merkezi nerede, Halı atölyesi nerede, kreşler nerde, boşa harcanan paralar nerde?

5 yıldır Mexpo'yu konuşuyoruz. Bir toplantıda fuarı kışlaya yapacağız dedi. Sen darbe olacağını biliyor muydun dedik.

6 yıldır gözle görülür bir hizmet yok. Maltepe'nin malını mülkünü satıyorlar. Mazlumun yanında zalimin karşısındayız" Başkan Erikci,hazırladıkları cesitli dosyalarla yargıya basvurduklarını ve halen başka dosyalar hazırladıklarını, önümüzdeki günlerde  bu yeni dosyalarla yargı yoluna gideceklerini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.