AK Parti Maltepe İlçe Yürütme Kurulu basına tanıtıldı

SİYASİ PARTİLER 23.02.2021 - 21:17, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 2551+ kez okundu.
 

AK Parti Maltepe İlçe Yürütme Kurulu basına tanıtıldı

Mehmet Karadeniz;Maltepe,İstanbul ve Türkiye için çalışarak,hizmet yarışında olacağız
AK Parti Maltepe İlçe Yürütme Kurulu basına tanıtıldı   AK Parti Maltepe İlçe Başkanı Mehmet Karadeniz, yeni yönetim kurulunu basına tanıttı. AK Parti Maltepe Erol Olçok toplantı salonunda pandemi kuralları çerçevesinde düzenlenen toplantıda yaptığı açıklamada, 13 Ocak 2020 tarihinde  düzenlenen olağan genel kurulda 45 kişilik yönetim kurulu olarak göreve seçildiklerini söyledi. Yönetim kurulu olarak birlik, beraberlik ve uyum içerisinde Maltepe'ye hizmet etmek için çalıştıklarını ifade eden Karadeniz, 2023 yılında yapılacak cumhurbaşkanlığı ve genel seçimler için hazırlıklara başladıklarını aktardı.  Mehmet Karadeniz;Maltepe,İstanbul ve Türkiye için çalışarak,hizmet yarışında olacağız Bugün siz değerli basın mensuplarımıza yürütme kurulumuzu tanıtmak için bir araya gelmiş bulunmaktayız. Türkiye'nin siyasi mecrasında bir boy aynası olduğuna inandığım Maltepe'e 13.01.2021 tarijhinde yapılan 7.olağan kongrede şahsım ve yönetim kurulu üyelerim seçilerek hizmet yarışında bayrağı devraldık.   Kısa zamanda yürütme kurulumuzu oluşturduk. Birim başkanı arkadaşlarımızla birlikte görev aldıkları alanlarda pandemi kuralları çerçevesinde hızla çalışmalarımıza başladık.   Siyaset; hiç kuşku yok ki iddiadır.Millete daha fazla hizmet etme,ben daha iyisini yaparım deme iddiasıdır. Milletimize büyük bir adanmışlık ve fedakarlıkla hizmet etme sevdasıdır.   Bizlerde  bu iddia ,sevda ve samimiyetle yola çıktık.Maltepe,İstanbul ve Türkiye için çalışarak,hizmet yarışında üzerimize düşen sorumluluğu en iyi şekilde yerine getirmeye çalışacağız.dedi   Karadeniz konuşmasının ardından yeni yönetim kurulunu basına tanıttı.
Mehmet Karadeniz;Maltepe,İstanbul ve Türkiye için çalışarak,hizmet yarışında olacağız

AK Parti Maltepe İlçe Yürütme Kurulu basına tanıtıldı

 

AK Parti Maltepe İlçe Başkanı Mehmet Karadeniz, yeni yönetim kurulunu basına tanıttı.

AK Parti Maltepe Erol Olçok toplantı salonunda pandemi kuralları çerçevesinde düzenlenen toplantıda yaptığı açıklamada, 13 Ocak 2020 tarihinde  düzenlenen olağan genel kurulda 45 kişilik yönetim kurulu olarak göreve seçildiklerini söyledi.

Yönetim kurulu olarak birlik, beraberlik ve uyum içerisinde Maltepe'ye hizmet etmek için çalıştıklarını ifade eden Karadeniz, 2023 yılında yapılacak cumhurbaşkanlığı ve genel seçimler için hazırlıklara başladıklarını aktardı.

 Mehmet Karadeniz;Maltepe,İstanbul ve Türkiye için çalışarak,hizmet yarışında olacağız

Bugün siz değerli basın mensuplarımıza yürütme kurulumuzu tanıtmak için bir araya gelmiş bulunmaktayız.

Türkiye'nin siyasi mecrasında bir boy aynası olduğuna inandığım Maltepe'e 13.01.2021 tarijhinde yapılan 7.olağan kongrede şahsım ve yönetim kurulu üyelerim seçilerek hizmet yarışında bayrağı devraldık.
 
Kısa zamanda yürütme kurulumuzu oluşturduk.
Birim başkanı arkadaşlarımızla birlikte görev aldıkları alanlarda pandemi kuralları çerçevesinde hızla çalışmalarımıza başladık.
 
Siyaset; hiç kuşku yok ki iddiadır.Millete daha fazla hizmet etme,ben daha iyisini yaparım deme iddiasıdır.
Milletimize büyük bir adanmışlık ve fedakarlıkla hizmet etme sevdasıdır.
 
Bizlerde  bu iddia ,sevda ve samimiyetle yola çıktık.Maltepe,İstanbul ve Türkiye için çalışarak,hizmet yarışında üzerimize düşen sorumluluğu en iyi şekilde yerine getirmeye çalışacağız.dedi

 

Karadeniz konuşmasının ardından yeni yönetim kurulunu basına tanıttı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.