Akşener Milli iradenin muhatabı siyasettir

SİYASİ PARTİLER 10.04.2021 - 10:40, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1459+ kez okundu.
 

Akşener Milli iradenin muhatabı siyasettir

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Milli iradenin muhatabı siyasettir. Siyasetçinin muhatabı da siyasetçidir
‘Milli iradenin muhatabı siyasettir’ Emekli 104 amiralin yayınladığı bildiri için, “zevzeklik” ifadesini kullanan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, katıldığı Fox TV yayında, “’Tayyip Erdoğan gitsin de hangi yolla giderse gitsin.’ Bu benim için mümkün değil. Tayyip Erdoğan’ı ordu, emeklisi-muvazzafı veya silahlı bürokrasi eliyle göndermeye yönelik herhangi bir tutumun karşısında çok net yer alırım. Milli iradenin muhatabı siyasettir. Siyasetçinin muhatabı da siyasetçidir” dedi.   Akşener'in açıklamaları özetle şöyle: GAZA GELMEYİN:  Pazar gününden beri ne konuşuyoruz? 'Bu arkadaşlar darbe yapacak mı yapmayacak mı?' Yahu, onların darbe yapması mümkün değil. Sayın Erdoğan'a sesleniyorum; bu insanları küçük ortağınızın gazına gelip mahkum ettirmeye kalkışmayın. İTALYA TEPKİSİ:  (İtalya Başbakanı'nın Erdoğan'a yönelik 'diktatör' ifadesi) O postanın da karşısındayız biz.  İtalyan Başbakanı'nın Sayın Erdoğan'a hakaret etmesine müsaade etmeyiz. Bu tür işler hem saygınlığımızı, hem ağırlığımızı götürüyor.
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Milli iradenin muhatabı siyasettir. Siyasetçinin muhatabı da siyasetçidir

‘Milli iradenin muhatabı siyasettir’

Emekli 104 amiralin yayınladığı bildiri için, “zevzeklik” ifadesini kullanan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, katıldığı Fox TV yayında, “’Tayyip Erdoğan gitsin de hangi yolla giderse gitsin.’ Bu benim için mümkün değil. Tayyip Erdoğan’ı ordu, emeklisi-muvazzafı veya silahlı bürokrasi eliyle göndermeye yönelik herhangi bir tutumun karşısında çok net yer alırım. Milli iradenin muhatabı siyasettir. Siyasetçinin muhatabı da siyasetçidir” dedi.

 

Akşener'in açıklamaları özetle şöyle:

GAZA GELMEYİN: 

Pazar gününden beri ne konuşuyoruz? 'Bu arkadaşlar darbe yapacak mı yapmayacak mı?' Yahu, onların darbe yapması mümkün değil. Sayın Erdoğan'a sesleniyorum; bu insanları küçük ortağınızın gazına gelip mahkum ettirmeye kalkışmayın.

İTALYA TEPKİSİ:

 (İtalya Başbakanı'nın Erdoğan'a yönelik 'diktatör' ifadesi) O postanın da karşısındayız biz.  İtalyan Başbakanı'nın Sayın Erdoğan'a hakaret etmesine müsaade etmeyiz. Bu tür işler hem saygınlığımızı, hem ağırlığımızı götürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.