Altın Yıllar “kışa merhaba” dedi

MAHALLELERİMİZ 12.11.2021 - 20:54, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1077+ kez okundu.
 

Altın Yıllar “kışa merhaba” dedi

Maltepe Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’ne bağlı olarak faaliyet gösteren Altın Yıllar Sosyal Yaşam Evi’nde düzenlenen “kışa merhaba” etkinliğinde konuklar eğlenceye doydu
Altın Yıllar “kışa merhaba” dedi SİRTAKİ DEN DANSA, ZUMBADAN KARDİO FOLKA… Maltepe Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’ne bağlı olarak faaliyet gösteren Altın Yıllar Sosyal Yaşam Evi’nde   düzenlenen “kışa merhaba” etkinliğinde konuklar eğlenceye doydu. 7’den 77’ye genci, yaşlısı herkesin eşlik ettiği eğlencede sirtaki oynandı, dans edildi, zumba ve kardifolk etkinliği gerçekleştirildi.  Maltepe renkli ve eğlence dolu bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. Maltepe Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’ne bağlı olarak faaliyet gösteren Altın Yıllar Sosyal Yaşam Evi’nde yaklaşık 300 konuk, birbirinden güzel, hareketli ve eğlenceli etkinliklerle sonbaharı yaşayıp kışa ve yeni yıla merhaba dedi. Konukların yaşam kalitesini arttırmak amacıyla düzenlenen eğlence programı, uzun yıllar aynı yastığa baş koymuş çiftlerin danslarıyla başladı. Yaşam evinin bahçesinde düzenlenen eğlence, Fasa Fisa Dans ve Müzik okulu tarafından uygulamalı verilen sirtaki dansıyla devam etti. Sirtaki oynayarak hünerlerini sergileyen Maltepeliler oldukça keyiflenirken, profesyonel dans eğitmeni Murat Ergin hareketli parçalarla katılımcıları coşturdu. Genci yaşlısı onlarca kişinin katıldığı eğlencelerde Uzman Kardiyolog Prof. Dr. Osman Akdemir tarafından sağlıklı yaşamla ilgili tavsiyeler konulu bir bilgilendirme de yapıldı.  AKTİVİTELER GÖZ DOLDURDU Okey, satranç ve tavla turnuvalarının da düzenlendiği program kapsamında mutfakta sağlıklı yiyecekler üzerine diyetisyen Hilal Akbaş Yıldırım tarafından hem bilgilendirici, hem de uygulamalı eğitim verildi. Mineral açısından zengin, doyurucu ve sağlıklı yiyeceklerden muzlu ve yoğurtlu smoothie ile mercimek salatası da etkinlik kapsamında yapıldı.    Zumba eğitmeni Gülşah Aykaç tarafından katılımcılara zumba dans hareketleri öğretilirken, şenlik havasında geçen etkinlik, Ercan Konak tarafından verilen gitar dinletisinde nostaljik şarkılarla geçmişe yolculuk yapıldı. Etkinliğin sonunda Uğur-Ayla Ülgen çifti akordeon dinletisi gerçekleştirilirken solist İnci Sınar söylediği şarkılarla çifte eşlik etti. Eğlence sonunda tüm katılımcılara hediye dağıtıldı.  “SAĞLIKLI YAŞAMI BİRLİKTE ÖĞRENİYORUZ” Etkinliğe katılarak Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’ın selamını ileten Başkan Yardımcısı Canan Döner ise “Birbirinden güzel ve renkli etkinliklerle kışı karşılıyoruz. Keyifli, güzel, sağlıklı ve eğlenceli daha fazla etkinlikte inşallah bir araya gelelim. Burada hem sağlıklı beslenmeyi, sağlıklı yaşamı öğreniyoruz, hem de eğleniyoruz. Burada hobi bahçeleri de var, üyelerimiz burada ekip biçiyorlar. Aslında eğleniyoruz ama doğal yaşamı da burada öğreniyoruz. Hepinizi merkezimize bekleriz” dedi.
Maltepe Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’ne bağlı olarak faaliyet gösteren Altın Yıllar Sosyal Yaşam Evi’nde düzenlenen “kışa merhaba” etkinliğinde konuklar eğlenceye doydu

Altın Yıllar “kışa merhaba” dedi

SİRTAKİ DEN DANSA, ZUMBADAN KARDİO FOLKA…

Maltepe Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’ne bağlı olarak faaliyet gösteren Altın Yıllar Sosyal Yaşam Evi’nde   düzenlenen “kışa merhaba” etkinliğinde konuklar eğlenceye doydu.

7’den 77’ye genci, yaşlısı herkesin eşlik ettiği eğlencede sirtaki oynandı, dans edildi, zumba ve kardifolk etkinliği gerçekleştirildi. 

Maltepe renkli ve eğlence dolu bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. Maltepe Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’ne bağlı olarak faaliyet gösteren Altın Yıllar Sosyal Yaşam Evi’nde yaklaşık 300 konuk, birbirinden güzel, hareketli ve eğlenceli etkinliklerle sonbaharı yaşayıp kışa ve yeni yıla merhaba dedi. Konukların yaşam kalitesini arttırmak amacıyla düzenlenen eğlence programı, uzun yıllar aynı yastığa baş koymuş çiftlerin danslarıyla başladı. Yaşam evinin bahçesinde düzenlenen eğlence, Fasa Fisa Dans ve Müzik okulu tarafından uygulamalı verilen sirtaki dansıyla devam etti. Sirtaki oynayarak hünerlerini sergileyen Maltepeliler oldukça keyiflenirken, profesyonel dans eğitmeni Murat Ergin hareketli parçalarla katılımcıları coşturdu. Genci yaşlısı onlarca kişinin katıldığı eğlencelerde Uzman Kardiyolog Prof. Dr. Osman Akdemir tarafından sağlıklı yaşamla ilgili tavsiyeler konulu bir bilgilendirme de yapıldı. 

AKTİVİTELER GÖZ DOLDURDU

Okey, satranç ve tavla turnuvalarının da düzenlendiği program kapsamında mutfakta sağlıklı yiyecekler üzerine diyetisyen Hilal Akbaş Yıldırım tarafından hem bilgilendirici, hem de uygulamalı eğitim verildi. Mineral açısından zengin, doyurucu ve sağlıklı yiyeceklerden muzlu ve yoğurtlu smoothie ile mercimek salatası da etkinlik kapsamında yapıldı.   

Zumba eğitmeni Gülşah Aykaç tarafından katılımcılara zumba dans hareketleri öğretilirken, şenlik havasında geçen etkinlik, Ercan Konak tarafından verilen gitar dinletisinde nostaljik şarkılarla geçmişe yolculuk yapıldı. Etkinliğin sonunda Uğur-Ayla Ülgen çifti akordeon dinletisi gerçekleştirilirken solist İnci Sınar söylediği şarkılarla çifte eşlik etti. Eğlence sonunda tüm katılımcılara hediye dağıtıldı. 

“SAĞLIKLI YAŞAMI BİRLİKTE ÖĞRENİYORUZ”

Etkinliğe katılarak Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’ın selamını ileten Başkan Yardımcısı Canan Döner ise “Birbirinden güzel ve renkli etkinliklerle kışı karşılıyoruz. Keyifli, güzel, sağlıklı ve eğlenceli daha fazla etkinlikte inşallah bir araya gelelim. Burada hem sağlıklı beslenmeyi, sağlıklı yaşamı öğreniyoruz, hem de eğleniyoruz. Burada hobi bahçeleri de var, üyelerimiz burada ekip biçiyorlar. Aslında eğleniyoruz ama doğal yaşamı da burada öğreniyoruz. Hepinizi merkezimize bekleriz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.