Atlı polislerden Maltepe'de maske ve sosyal mesafe denetimi

POLİS & ADLİYE 01.03.2021 - 08:26, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1917+ kez okundu.
 

Atlı polislerden Maltepe'de maske ve sosyal mesafe denetimi

Maltepe'de de ilçe emniyet müdürlüğüne bağlı ekipler ve Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü Atlı Polis Grup Amirliğine bağlı ekipler de atlarla gezerek maske, mesafe ve hijyen konularında uyarıda bulundu.
Atlı polislerden Maltepe'de maske ve sosyal mesafe denetimi Maltepe'de de ilçe emniyet müdürlüğüne bağlı ekipler ve  Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü Atlı Polis Grup Amirliğine bağlı ekipler de atlarla gezerek maske, mesafe ve hijyen konularında uyarıda bulundu. İlçe genelinde ana arterlerde hafta sonu yasağı denetimi yapan Maltepe Emniyeti ekipleri sahilde de İstanbul Atlı Polisi ile birlikte yaptığı uygulamada yasakları ihlal eden vatandaşlara idari işlem uyguladı. Maltepe’de sahil yolunda ilçeye giriş noktalarında, Bağdat Caddesi, E 5 üzerinde ve ana arterlerde trafik ekiplerince denetimler gerçekleşti. İzni olmadan trafiğe çıkan vatandaşlar hakkında idari işlem yapıldı. Maltepe Emniyet Müdürlüğü ekipleri ayrıca sahilde İstanbul Emniyet Müdürlüğü Atlı Polis ekipleriyle koordineli denetimler gerçekleştirdi.maske ve sosyal mesafeye uymayan vatandaşları uyardı. Atlı ekipleri gören bazı vatandaşları cep telefonlarına sarılarak polislerle birlikte fotoğraf çektirdi. Denetimler sırasında sahilde gezinti yapan bazı vatandaşlara idari işlem uygulanırken, yasağa uymayan vatandaşlara, sokağa çıkma yasaklarının sınırları ile ilgili bilgilendirme yapıldı. Denetime takılan vatandaşların ortak savunması da hep benzer oldu. Kimisi markete alışverişe çıktığını eve dönerken sahilden geçtiğini ve bunun yasak olduğunu bilmediğini söylerken, kimisi de köpeğini dolaştırmak için sahili tercih ettiği bahanesine sığınmak istedi. Denetim yapan polisler, sadece eve yakın bölgelerde alışveriş maksadıyla dışarı çıkılabileceğini gezinti alanlarına gelmenin yasak olduğunu belirterek, yasağı delen vatandaşlara idari işlem uyguladı.
Maltepe'de de ilçe emniyet müdürlüğüne bağlı ekipler ve Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü Atlı Polis Grup Amirliğine bağlı ekipler de atlarla gezerek maske, mesafe ve hijyen konularında uyarıda bulundu.

Atlı polislerden Maltepe'de maske ve sosyal mesafe denetimi

Maltepe'de de ilçe emniyet müdürlüğüne bağlı ekipler ve  Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü Atlı Polis Grup Amirliğine bağlı ekipler de atlarla gezerek maske, mesafe ve hijyen konularında uyarıda bulundu.

İlçe genelinde ana arterlerde hafta sonu yasağı denetimi yapan Maltepe Emniyeti ekipleri sahilde de İstanbul Atlı Polisi ile birlikte yaptığı uygulamada yasakları ihlal eden vatandaşlara idari işlem uyguladı.

Maltepe’de sahil yolunda ilçeye giriş noktalarında, Bağdat Caddesi, E 5 üzerinde ve ana arterlerde trafik ekiplerince denetimler gerçekleşti. İzni olmadan trafiğe çıkan vatandaşlar hakkında idari işlem yapıldı.

Maltepe Emniyet Müdürlüğü ekipleri ayrıca sahilde İstanbul Emniyet Müdürlüğü Atlı Polis ekipleriyle koordineli denetimler gerçekleştirdi.maske ve sosyal mesafeye uymayan vatandaşları uyardı. Atlı ekipleri gören bazı vatandaşları cep telefonlarına sarılarak polislerle birlikte fotoğraf çektirdi.

Denetimler sırasında sahilde gezinti yapan bazı vatandaşlara idari işlem uygulanırken, yasağa uymayan vatandaşlara, sokağa çıkma yasaklarının sınırları ile ilgili bilgilendirme yapıldı.

Denetime takılan vatandaşların ortak savunması da hep benzer oldu.

Kimisi markete alışverişe çıktığını eve dönerken sahilden geçtiğini ve bunun yasak olduğunu bilmediğini söylerken, kimisi de köpeğini dolaştırmak için sahili tercih ettiği bahanesine sığınmak istedi.

Denetim yapan polisler, sadece eve yakın bölgelerde alışveriş maksadıyla dışarı çıkılabileceğini gezinti alanlarına gelmenin yasak olduğunu belirterek, yasağı delen vatandaşlara idari işlem uyguladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.