Bakan Koca’dan çocuklara mesaj: Birazcık daha fedakarlık yapacağız

ÇOCUK 13.05.2020 - 11:30, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 2026+ kez okundu.
 

Bakan Koca’dan çocuklara mesaj: Birazcık daha fedakarlık yapacağız

Bakan Koca’dan çocuklara mesaj: Birazcık daha fedakarlık yapacağız Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, bugün 4 saat için dışarı çıkabilecek olan çocuklara gülümseten bir görsel ile sosyal medya hesabından seslendi. Bakan Koca, çocuklara önlerinde çok daha güzel günler ve uzun beraberlik olduğunu belirterek sağlıkları için biraz daha fedakarlık yapmaları gerektiğini söyledi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, bugün saat 11.00 ile 15.00 arasında dışarı çıkacak olan çocuklar için sosyal medya hesabı üzerinden bir mesaj yayınladı. Bakan Koca, “Saat 11.00-15.00 arası, çocuklarımız ve gençlerimiz özledikleri parklara, sokaklara kavuşuyor. Yakın arkadaşlar, mesafeli şekilde buluşuyor. Eve dönmesi biraz zor. Ama önümüzde çok daha güzel günler, upuzun beraberlikler var. Sağlığımız için birazcık daha fedakarlık yapacağız” dedi.  

Bakan Koca’dan çocuklara mesaj: Birazcık daha fedakarlık yapacağız

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, bugün 4 saat için dışarı çıkabilecek olan çocuklara gülümseten bir görsel ile sosyal medya hesabından seslendi. Bakan Koca, çocuklara önlerinde çok daha güzel günler ve uzun beraberlik olduğunu belirterek sağlıkları için biraz daha fedakarlık yapmaları gerektiğini söyledi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, bugün saat 11.00 ile 15.00 arasında dışarı çıkacak olan çocuklar için sosyal medya hesabı üzerinden bir mesaj yayınladı.

Bakan Koca, “Saat 11.00-15.00 arası, çocuklarımız ve gençlerimiz özledikleri parklara, sokaklara kavuşuyor. Yakın arkadaşlar, mesafeli şekilde buluşuyor. Eve dönmesi biraz zor. Ama önümüzde çok daha güzel günler, upuzun beraberlikler var. Sağlığımız için birazcık daha fedakarlık yapacağız” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.